Care este cea mai sănătoasă cafea?

Care este cea mai sănătoasă cafea?

180
0
DISTRIBUIȚI

Viața are un gust mai bun după o cafea de calitate. Astfel, se nasc ideile geniale în zilele de luni. Dar ce fel de cafea bem? Știm care este cea mai bună? Cea mai sănătoasă?

Din păcate, puțini oameni știu ce e aia cafea de calitate și cum să o aprecieze. Tot mai des folosim cafeaua de la tonomat, ”3 în 1” sau capsulele pentru espressor. Mai mulți medici nutriționiști subliniază cât de dăunătoare este cafeaua la plic, la leu sau la capsulă. În compoziția lor se găsesc E-uri, ulei de margarină, îngrășăminte chimice, iar unele conțin pudră de cafea, sirop de glucoză, ulei vegetal hidrogenat, corectori de aciditate, proteine de lapte, emulgatori, anti aglomeranți, cafea instant și sare iodată.

Toate aceste sintetice intoxică organismul zilnic, afectând ficatul. Pentru că ne pasă de sănătatea ta, la Give me 5 găsești cel mai bun sortiment de cafea – Julius Meinl, care conține boabe de cafea prăjite și măcinate cu cea mai mare grijă. Coffee To Go – pentru o săptămână perfectă și o dispoziție numai bună de a face lumea un loc mai bun de trăit. La Give me 5 Galați te vom răsfăța cu espresso, cafea simplă sau cu lapte, latte, americano sau machiato, iar prețul este unic – 5 lei. Unele produse au incluse în preț chuar şi o apă sau un suc. Te așteptăm pe strada Gării, numărul 50 sau în noua noastră locație de pe Aleea Comerțului, în spate la Neacșu. STOP cafelei de la tonomat. Spune DA cafelei sănătoase. Spune DA cafelei preparate la Give me 5.

Te așteptăm la Give me 5!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.