Concert AG Weinberger Band

Concert AG Weinberger Band

64
0
DISTRIBUIȚI
Un eveniment muzical de neratat pentru orice pasionat de blues şi jazz.
Un concert de colecţie, alături de un artist de cea mai  înalta clasă care va împărtăși cu publicul o experiență muzicală de o forță şi expresivitate așa cum doar în marile săli de concerte internaționale se pot auzi.

AG Weinberger în noua formulă de band oferă o nouă dimensiune componistică şi  stilistică repertoriului său, reunind piese de jazz, blues, soul, blues-rock într-un concert de colecţie, adevarate bijuterii muzicale pe care în Romania doar
AG Weinberger le cântă.
Noua formulă de band, AG Weinberger, recrează în stil propriu un univers muzical de înaltă ţinută, piese  din repertoriul lui Lionel Hampton, T-Bone Walker, The Fabulous Thunderbirds, Benny Golson, Charlie Parker sau selectia din compozitiile proprii sunt redimensionate şi filtrate muzical de către AG Weinberger în cel mai firesc spirit al libertăţii de creaţie, muzica sa emanând aceeaşi sensibilitate şi aceeaşi amprentă solară universului muzical abordat.
Considerat de către critici Mr. Blues al României, si de către  B.B. King “un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, AG Weinberger este singurul artist de blues şi jazz din România selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy, decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler. El îşi continuă misiunea sa cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credintă  pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România.
Luni, 21 noiembrie, ora 20:00, The Music Pub,
Str. Mihai Eminescu nr. 56, Brăila
Rezervări 0746479279

LĂSAȚI UN MESAJ