Concurs de videoclipuri „Istoria orașului Galați” – premiat de YouthBank

Concurs de videoclipuri „Istoria orașului Galați” – premiat de YouthBank

46
0
DISTRIBUIȚI

Echipa YouthBank organizează un nou eveniment! De data aceasta este vorba de un concurs, acesta fiind intitulat “Istoria orașului Galați – Youthbank”.

Acest concurs presupune realizarea unui videoclip de minim 3 minute, limita maxima în ceea ce privește durata fiind la latitudinea participantului. Tema videoclipului este dată de însuși numele concursului: istoria orașului Galați. Mai exact, participantul va trebui să realizeze un videoclip în care va insera fapte semnficative legate de istoria orașului nostru într-un mod creativ, original, existând de asemenea o logică a ideilor amintite. Drept ajutor, cei de la „Galați, orașul meu” vor oferi niște materiale de unde vă puteți inspira în așa fel încât conceperea videoclipului să fie cât mai ușoară.

Videoclipurile vor fi premiate:
Premiul 1 – 300 lei
Premiul 2 – 200 lei
Premiul pentru popularitate – 100 lei

Pentru premiile 1 si 2, jurizarea va fi efectuată de către echipa YouthBank, cu susținerea celor de la Mila 80, iar premiul pentru popularitate va fi ales în urma likeurilor primite de videoclip pe Facebook.

Videoclipurile inscrise in concurs vor fi trimise pe adresa de email: yb.galati@gmail.com urmând ca acestea să fie postate pe pagina YouthBank Galați.

Termenul limita pentru trimiterea videoclipurilor este 14 aprilie.

Sursa: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.