Mausolee pe bicicletă – Ediție Centenară

Mausolee pe bicicletă – Ediție Centenară

58
0
DISTRIBUIȚI
mausolee

Cei care doresc să participe la cea de-a III-a ediție a evenimentului Mausolee pe bicicletă vor trebui să trimită un e-mail la adresa monumenteinvrancea@gmail.com până la data de 12 septembrie 2017, ora 20.00. Email-ul va conține următoarele:
1. Subject: Înscriere Mausolee pe bicicleta
2. Numele și prenumele participantului
3. Data nașterii
4.Localitatea de domiciliu

Participanții vor primi un e-mail de confirmare a înscrierii în maxim 24 ore de la data finalizării procedurii.

Participanții vor fi înștiințați prin e-mail ori de câte ori vor apare noutăți legate de eveniment, până cel mult în data de 14 septembrie 2017, ora 19.30.

Turul de ciclism se desfășoară pe un traseu de 150 de km, dus-întors, pe ruta Mausoleul Eroilor Focșani (Start, 7.00) – Odobești – Țifești – Vidra – Vizantea Livei – Mausoleul Eroilor Soveja – Mausoleul Eroilor Mărăști – Mausoleul Eroilor Mărășești (Finish, estimativ ora 18.00).

De la Mausoleul Eroilor Mărășești cicliștii vor fi transferați la Focșani cu microbuze, iar bicicletele cu o mașină tip platformă.

Turul de ciclism este organizat în data de 16 septembrie 2017, cu începere de la ora 7.00 de către Direcţia Județeană pentru Cultură Vrancea, Consiliului Județean Vrancea și Asociația Sportivă ”Velo Power”. Parteneri sunt: Muzeul Vrancei, Primăria comunei Soveja, Primăria comunei Răcoasa, Ansamblul Folcloric “Țara Vrancei”.

Sursa: Facebook

Descoperă mai multe evenimente pe Revista Explore *

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.