”Poeți, Rime și Dichis” – ediția a II-a – pe 21 martie...

”Poeți, Rime și Dichis” – ediția a II-a – pe 21 martie la Galaţi

49
0
DISTRIBUIȚI

Nou și clasic, veterani și debutanți, artiști și elevi, oameni și cărți… Domnească61Poezie – ”Poeți, Rime și Dichis” Ediția a II-a vă așteaptă pe 21 martie 2017, ora 11.00, la Salonul Artelor, la etaj. Participă edituri și scriitori, elevi și profesori de la liceele gălățene; avem răvașe cu poeme, muzică bună și lansare de carte. Nu vor lipsi nici panourile Domnească61Poezie, împreună cu markerele, pentru vizitatorii lirici, creativi sau spontani.

Invitații vor prezenta, fiecare, versuri proprii: poetul și traducătorul Peter Shrager, danezul Claus Ankersen, Arcadie Suceveanu, Nicolae Spătaru și Grigore Chiper din Moldova, de la Câmpina – Florin Dochia și – din București – Firiță Carp.

Nu vor lipsi gălățenii pe care îi iubim din toată inima: Constanța Apostol și Viorel Baciu, cu rime și săgeți, Alina Beatrice Cheșcă și Vali Crăciun – condeie inconfundabile și profesori de excepție, Denisa Lepădatu, care la numai 10 ani, publica deja al doilea volum de poezii și mentorul său, Petre Rău, descoperitor de condeie, director de revistă și un apreciat scriitor.

În proiect sunt implicați activ elevi de la prestigioasele colegii naționale: ”Vasile Alecsandri”, ”Mihail Kogălniceanu” și ”Costache Negri”, precum și Școala de Arte a Centrului Cultural ”Dunărea de Jos” – Mihai Susma și Viorica State – împreună cu elevii.
La ora 15.00 jurnalistul și scriitorul gălățean Coriolan Păunescu va lansa volumul ”Planeta liberă și sumbră”, pe care ni-l vor prezenta invitații săi: Alina Cheșcă, George Lateș, Corneliu Stoica și Cezarina Adamescu.

Sursa: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.