Cum poţi beneficia GRATUIT de sterilizarea câinilor în Galaţi

Cum poţi beneficia GRATUIT de sterilizarea câinilor în Galaţi

120
0
DISTRIBUIȚI

Primăria Municipiului Galaţi informează că licitaţia pentru ”Sterilizarea câinilor de rasă comună și metiși” s-a încheiat, iar oferta câștigătoare, conform criteriului de atribuire – prețul cel mai scăzut (tariful mediu cel mai mic) a fost desemnată oferta depusă de Cabinet Medical Veterinar Dr. Ștefan Mihaela-Veronica, corespunzătoare din punct de vedere al cerințelor impuse prin anunțul publicat și caietul de sarcini, având un tarif mediu final -110 lei /câine (TVA-0).

Când și în ce condiţii puteţi solicita această intervenţie în mod gratuit

Primăria anunţă că „acțiunea de sterilizare va începe după semnarea contractului, iar acest lucru se va întâmpla în câteva zile”. Stăpânii de câini de rasă comună și metiși se vor adresa Primăriei Municipiului Galați pentru a depune o cerere la Serviciul Registratură. Aceștia trebuie să prezinte un certificat de sănătate al câinelui care să fie înregistrat. Stăpânii câinilor care urmează să fie sterilizați vor primi un tichet, conform legii, în  baza căruia se vor putea programa la cabinetul medical veterinar desemnat câștigător.

Suma alocată pentru această acțiune este de 129.000 lei fără TVA. Tariful mediu final stabilit în urma licitației este de 110 lei/câine fără TVA.

Aceasta este o acțiune menită să ducă la eliminarea uneia dintre cauzele înmulțirii câinilor fără stăpân.

La nivelul Municipiului Galați există un padoc cu o capacitate de 1250 de locuri (din care momentan sunt disponibile 100 de locuri) și un refugiu (conform legii 60) unde sunt cazați 50 de câini acum și vor fi mutați alți 100 de câini în cursul săptămânii viitoare.

În cursul lunii februarie:

– au fost capturați de pe străzile orașului 134 de câini fără stăpân

– au fost adoptați 25 de câini fără stăpân din care 10 au fost adoptați de ONG-uri și alți 15 câini au fost adoptați de persoane fizice.

Sursa: PresaGalati.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.