Încearcă noua clasă de Terra Core – exclusiv în Galaţi – la...

Încearcă noua clasă de Terra Core – exclusiv în Galaţi – la EliteGym

213
0
DISTRIBUIȚI

Cardio? Echilibru? Tonifiere? Terra Core!

Acum le poţi face pe toate deodată, la o noua clasă de grup. EliteGym este singura sală din România în care vei găsi TERRA CORE. Pe lângă faptul că arată ca un obiect extraterestru, Terra Core poate fi o bancă, o saltea, un stepper, un aparat pentru echilibru şi de cardio, cu peste 300 de exerciţii de executat. Sună bine, nu?!

Trebuie să ştii că această clasă va fi accesibilă oricui, indiferent de vârstă. Chiar şi celor care nu au sportul în sânge, inclusiv celor care au nevoie de recuperare fizică, în urma unor accidentari sau operaţii.

La o clasa de Terra Core vei avea parte de exerciţii cardio, de forţă şi masă musculară, exerciţii pentru echilibru şi flexibilitate, exemplificate de un instructor în faţa clasei, pe o muzică antrenantă. În cadrul acesteia vei lucra toate grupele musculare, iar totul va trece la următorul nivel atunci când vei adăuga şi gantere, bare de Pump, mingi, discuri şi alte accesorii în timp ce eşti pe Terra Core.

Eşti sportiv de performanţă? Atunci poţi folosi acest „stepper magic” în timpul antrenamentelor plyometrics sau cu sărituri, pentru a-ţi îmbunătăţi astfel agilitatea şi rezistenţa.

Aşadar, avem o nouă clasă, unică în România, în cadrul căreia vei lucra toate grupele musculare, vei arde multe calorii, îţi vei tonifia musculatura şi vei executa zeci, chiar sute de exerciţii noi. Îţi vei îmbunătăţi echilibrul, flexibilitatea, coordonarea şi îţi va creşte forţa şi masa musculară, indiferent de vârstă sau condiţie fizică.

Te aşteptăm la EliteGym ca să încerci noua clasă de Terra Core şi va fi „dragoste la primul antrenament”.

Mircea Moraru – master trainer

Citeşte şi articolul: De ce nu slăbeşti, deşi faci totul ca la carte

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.