Topolinne – papetărie creativă, decupaje şi decoraţiuni din hârtie

Topolinne – papetărie creativă, decupaje şi decoraţiuni din hârtie

119
0
DISTRIBUIȚI
topolinne

Bun venit în lumea Topolinne, o lume a lucrurilor mici făcute cu multă dragoste. Daţi-mi voie să mă prezint! Sunt Magda, iar Topolinne e visul meu materializat. Topolinne înseamnă, de fapt, papetărie creativă, decupaje şi decoraţiuni din hârtie, însă nu se rezumă doar la atât. Îmi place să spun că Topolinne poate face magie din orice, poate înfrumuseţa orice, poate să însemne şi lumânări de botez, ornamente pentru petreceri, felicitări personalizate sau invitaţii pentru orice eveniment din viaţa dvs., fie el personal ori profesional.

Eu şi Topolinne funcţionăm pe bază de suflet, cantităţi industriale de suflet pus în orice iese de sub foarfece. Vă povesteam la începutul articolului că Topolinne este materializarea unui vis. Imboldul a venit la începutul anului 2017, când am simţit că e momentul potrivit pentru a călca pe pământ nebătătorit. A fost nevoie de destul curaj, însă, pe lângă acesta, am fost binecuvantată cu prieteni şi familie destul de nebuni încât să creadă în mine. De atunci, proiectele au venit firesc şi Topolinne a prins vânt bun sub aripi. Acum zboară o dată cu mine la înălţimi rezonabile, adună prieteni noi zi de zi pe pagina de Facebook dar şi în viaţa reală, se bucură de aprecieri şi de încurajări constant, se îmbogăţeşte cu suflet, CREŞTE.

Vă întrebaţi dacă a fost dificilă schimbarea traiectoriei dinspre vechiul job (consultant fonduri europene) către Topolinne? Totul cere sacrificii, nimic din ceea ce se face sau se obţine uşor nu oferă satisfacţii sufleteşti consistente şi durabile. Însă eu definesc „greul” ca pe o provocare. Punând în balanţă provocările ivite şi satisfacţia ulterioară a clienţilor, bucuria citită pe chipul lor e de nepreţuit. Cu asta se hrăneşte Topolinne… cu bucurie în stare pură, nealterată, care reuşeşte să şteargă orice umbră apărută în poveste. Pentru mine, Topolinne nu e o afacere, nu pot s-o numesc aşa pentru ca nu poţi tranzacţiona suflet. E poveste, e magie, e bucurie obţinută din lucruri ametitor de simple, e sărbătoare în zi obişnuită, e culoare şi spontaneitate, e imaginaţie fara limite si joc, e responsabilitatea lucrului facut cu mult drag, e un început care promite şi care anunţă satisfacţii depline.

Magda

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.