Un ceai pentru o carte – expoziţie, colectă şi atelier de creaţie...

Un ceai pentru o carte – expoziţie, colectă şi atelier de creaţie de Ziua Internaţională a Cărţii şi a Drepturilor de Autor

52
0
DISTRIBUIȚI

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Cărţii şi a Drepturilor de Autor, Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi organizează luni, 24 aprilie, începând cu ora 11.00:

1. O expoziţie de carte sub titlul “Citeşte şi tu! Scrie un poem”

2. Colecta umanitară: “Donează o carte pentru omul de mâine”. Cărţile se vor dona la Biblioteca CCSG – campania este permanentă –

3. Scurt Atelier de Scriere Creativă şi Inventat Poveşti pentru copii şi adolescenţi (atelierul este gratuit)

Acţiunile se vor desfăşura la CCSG, etajul I, spaţiul de lectură. Cei ce vor dona cărţi în această zi, vor primi la schimb… un ceai bun şi o îmbrăţişare!

Intrarea gratuită.

“Ziua Internaţională a cărţii şi a drepturilor de autor se sărbătoreşte anual pe 23 aprilie şi este organizată de UNESCO în scopul promovării lecturii, publicării şi adrepturilor de autor. Prima astfel de manifestare s-a desfăşurat în 1995. 23 aprilie marchează trecerea în nefiinţă a doi titani ai literaturii universale: William Shakespeare şi Miguel de Cervantes, precum şi a altor scriitori: scriitorul peruanInca Garcilaso de la Vega (1616), poetul englez William Wordsworth (1850), scriitorul francez Jules Barbey d’Aurevilly (1889) şi poetul englez Rupert Brooke (1915).”

Sursa: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.