Galaţiul sărbătoreşte, pe 22 martie, Ziua Mondială a Apei 2017

Galaţiul sărbătoreşte, pe 22 martie, Ziua Mondială a Apei 2017

100
0
DISTRIBUIȚI

În cadrul activităților dedicate Zilei Mondiale a Apei, în data de 22 martie 2017, între orele 09.00 și 14.00, APA CANAL SA Galati deschide porțile Stațiilor de tratare apă potabilă Uzina 2 – Galați și N. Bălcescu – Tecuci, precum și ale tuturor Stațiilor de epurare a apelor uzate din Județul Galați (Galați, Tecuci, Tg.Bujor, Liești, Pechea), pentru toți cei doritori să vadă îndeaproape de unde vine apa de la robinet și să înțeleagă importanța stațiilor de epurare, fluxul tehnologic al tratării apei uzate, evidențierea investițiilor realizate la aceste obiective.

Pe tot parcursul evenimentului, obiectivele se vor vizita în grupuri organizate la fața locului, cu îndrumători – specialiști din cadrul stațiilor de tratare apă potabilă și de epurare a apelor uzate. Grupurile organizate (în special cele de la școli) sunt rugate să se programeze din timp.

Ziua Mondială a Apei (World Water Day) se sărbătorește în întreaga lume din anul 1993. În fiecare an, OrganizațiaNațiunilor Unite stabilește o temă a zilei, în jurul căreia sunt planificate diverse evenimente.

Tema anului 2017 se referă la apa menajeră/uzată.

Sursa: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.