Сursul Front-End Development de la Beetroot Academy

0

Cursul Front-End Development oferit de Beetroot Academy este conceptul să-ți pregătească și să-ți dezvolte abilitățile necesare pentru a deveni un dezvoltator front-end calificat. Astfel, vei fi capabil să lucrezi independent în industria dezvoltării web.

Structura cursului

Cursul este destinat începătorilor și îți oferă o bază solidă de cunoștințe în HTML, CSS, JavaScript și framework-ul Vue.js. Astfel, vei învăța cum să creezi site-uri web și să dezvolți aplicații, făcând primii pași spre o carieră de front-end developer. Cursul se bazează pe proiecte practice, ceea ce înseamnă că vei avea ocazia de a aplica cunoștințele dobândite în proiecte reale. De asemenea, cursul își propune să pregătească toți participanții și în a-și căuta un astfel de job. Vei învăța despre procesul de căutare a locurilor de muncă, pregătirea CV-ului și pregătirea la interviurile de angajare, pentru a te ajuta să îți stabilești un loc de muncă.

Cursul Front-End Development are o durată de 4 luni, de 3 ori pe săptămână. Cursurile sunt programate în timpul serii, ceea ce poate fi convenabil dacă în timpul zilei ești ocupat cu munca, facultatea sau liceul. Toate cursurile sunt live.

Grupurile sunt mici, de până la 15 studenți în clasă, ceea ce permite o interacțiune mai facilă și intensă cu instructorii și colegii.

Materialele de studiu sunt în engleză, iar predarea în limba română. Astfel, vei înțelege mult mai bine informația oferită.

Cursul poate fi structurat astfel:

 1. Modulul „HTML & CSS” care durează 64 de ore și cuprinde 24 de subiecte, cu scopul de a învăța bazele dezvoltării web front-end. Acest modul studiază și instrumente precum Git și GitHub. Există și un proiect practic, în care vei aplica cunoștințele dobândite pentru a crea un site web. Modulul va aborda și alte aspecte importante ale dezvoltării web, cum ar fi SEO și compatibilitatea cu diverse browsere;
 2. Modulul „JavaScript” oferit de Beetroot Academy se desfășoară pe o durată de 38 de ore și include 14 subiecte importante. Acest modul prezintă bazele JavaScript, tipurile de date și operatori, buclele și condițiile. Acesta include, de asemenea lucrul cu API-uri Google Maps, AJAX și WebStorage. Modulul se încheie cu un proiect practic pentru a aplica cunoștințele dobândite;
 3. Modulul „Front-End” are 28 de ore și 11 subiecte și se concentrează pe tehnologii și framework-uri mai avansate pentru front-end development. Acesta acoperă subiecte precum Gulp și Webpack, clase în JavaScript și conceptele de moștenire. Modulul va pregăti și o introducere în React. Modulul se încheie cu un proiect practic și un eveniment de absolvire;
 4. Modulul „Inteligența Artificială (IA) și Instrumente IA” oferit de Beetroot Academy are o durată de 8 ore și conține 4 subiecte cheie. Modulul oferă o introducere în conceptul de IA, importanța sa și aplicațiile în diferite industrii. Acest modul include, de asemenea, explorarea unor instrumente IA precum Deepl, ChatGPT, Bard, Grammarly și altele. Vei învăța, de asemenea, la ce să fii atent când lucrezi cu IA și vei avea acces la materiale utile pentru aprofundarea cunoștințelor.

Modulul de Inteligență Artificială (IA) a fost inclus în program pentru a oferi participanților competențe noi în domeniul IA și pentru a-i ajuta să devină mai productivi în carieră.

Pentru cine este acest curs

Cursul Front-End Development (https://beetrootacademy.ro/courses/front-end) de la Beetroot Academy este conceput pentru a se unei game largi de participanți, de la începători care doresc să-și înceapă cariera în web development, până la cei ce își doresc să-și îmbunătățească sau să-și extindă abilitățile.

Cursul este ideal pentru cei care doresc să înceapă o carieră în dezvoltarea web, dar nu au experiență anterioară. În acest curs, vor învăța bazele esențiale front-end, inclusiv HTML, CSS și JavaScript, și vor dobândi competențele necesare pentru a crea site-uri web.

Participanții care au experiență în alte domenii, cum ar fi dezvoltarea software, și doresc să facă tranziția către front-end se pot înscrie la acest curs. Astfel, își pot extinde abilitățile și se vor adapta la cerințele front-end development.

Procesul de învățare

Beetroot Academy folosește metoda ”clasei inversate” pentru predarea cursului. Acest lucru înseamnă că studenții sunt așteptați să studieze teoria și să dobândească cunoștințe prin intermediul materialelor de învățare, resurselor online sau a altor surse disponibile. Această autoeducație îi pregătește pentru partea practică a cursului.

Odată ce studenții au dobândit cunoștințele de bază, acestea sunt puse în practică în cadrul sesiunilor de clasă sub îndrumarea unui profesor. Aceasta include rezolvarea problemelor practice, dezvoltarea de proiecte, și interacțiunea cu colegii de clasă pentru a rezolva diverse task-uri.

Orele de învățare și interacțiunea dintre studenți și profesori în cadrul cursului sunt structurate astfel:

 • Teoria (70+ ore): Înainte de fiecare sesiune de curs live, studenții vor avea acces la resurse teoretice, cum ar fi videoclipuri, linkuri externe și terminologie. Aceste resurse teoretice îi ajută să se familiarizeze cu subiectele și să pregătească întrebări care vor fi discutate în cadrul sesiunii de curs;
 • Cursuri live (130 ore): În timpul sesiunilor de curs live, studenții vor avea oportunitatea de a discuta cu profesorul lor despre subiectele studiate în prealabil și de a lucra la sarcini practice. Aceste sesiuni implică, de asemenea, dezvoltarea de proiecte individuale și de grup, oferind oportunitatea de a aplica cunoștințele într-un context practic;
 • Temele pentru acasă (90+ ore): După cursurile live, studenții vor avea teme pentru acasă care îi ajută să-și aplice noile abilități și cunoștințe. Profesorul va verifica aceste teme și va oferi feedback.

Beetroot Academy susține studenții nu doar în procesul de învățare, ci și în tranziția lor către industria IT și dezvoltarea unei cariere de succes. Aceștia oferă sprijin pentru elaborarea CV-ului studenților, ajutându-i să pună în valoare cunoștințele și abilitățile dobândite în timpul cursului și să prezinte corect experiența lor. În plus, Beetroot Academy furnizează pregătire și consiliere pentru interviuri, astfel încât studenții să fie pregătiți să răspundă la întrebările potențialilor angajatori. În final, Beetroot Academy furnizează și consiliere pentru studenții care se află în procesul de căutare a unui loc de muncă și în înțelegerea modului în care funcționează piața muncii în industria IT. Studenții vor primi sfaturi și informații utile pentru a-și începe cariera în mod eficient.

Procesul de admitere la cursul Front-End Development de la Beetroot Academy

Procesul de admitere în cadrul cursului Beetroot Academy este structurat în trei pași:

 • Pasul 1 – Test de admitere: În primul rând, candidații trebuie să completeze un test de admitere care are scopul de a evalua nivelul lor de pregătire și de a determina dacă sunt potriviți pentru a participa la cursul oferit. Acest test este conceput pentru începători și durează aproximativ 20 de minute;
 • Pasul 2 – Ședință online: După ce au completat testul, candidații vor avea o ședință online cu unul dintre consilierii educaționali Beetroot Academy. În timpul acestei ședințe, pot adresa întrebări despre curs și pot afla mai multe despre programul de învățare oferit de Beetroot Academy;
 • Pasul 3 – Admiterea: După ce au avut ocazia să obțină toate informațiile necesare, candidații vor trece la etapa de admitere. Aceasta implică efectuarea plății pentru a-și rezerva un loc în următorul grup de studenți. Există opțiuni de plată integrală sau în rate, iar candidații pot alege varianta care li se potrivește cel mai bine.

Acest proces de admitere asigură faptul că candidații sunt pregătiți să înceapă cursul. De asemenea, prin această metodă, studenții pot înțelege complet toate detaliile cursului înainte de a se înscrie oficial.

Despre Beetroot Academy

Beetroot Academy este o companie cu origini suedeze și ucrainene, dedicată scopului de a sprijini persoanele interesate în construirea unei cariere în economia digitală. Aceștia merge pe ideea că în secolul XXI, toți merităm să beneficiem de oportunități de învățare și dezvoltare profesională, indiferent de origini sau contextul social.

Cu o experiență de 9 ani pe piață, Beetroot Academy se mândrește cu o echipă de peste 50 de specialiști full-time, 300+ profesori dedicați pentru transmiterea cunoștințelor, colaborări cu peste 300 de parteneri care angajează absolvenții, acordarea a peste 2,300 de burse grupurilor sociale vulnerabile și peste 12,000 de absolvenți care au început cu succes cariere în domeniul IT. De asemenea, 61% dintre absolvenții sunt femei, contribuind astfel la diversitatea și incluziunea în industria IT.

Beetroot Academy face parte din ecosistemul Beetroot, alături de Beetroot Tech și Beetroot Hub. Beetroot Tech reunește peste 500 de dezvoltatori talentați în Ucraina și Suedia, contribuind la o vastă comunitate de specialiști IT. Beetroot Hub servește ca un hub pentru specialiști IT în Mariupol, oferind o infrastructură și un mediu prielnic pentru dezvoltarea profesională. Prin această conexiune cu ecosistemul Beetroot, Beetroot Academy adaugă valoare suplimentară prin oferirea de resurse și oportunități de învățare în domeniul dezvoltării front-end.

Întrebări frecvente despre cursul Front-End Development de la Beetroot Academy

 1. De ce nu se predă React, ci Vue.js?

Cursul Front-End Development este conceput special pentru începători. Echipa de la Beetroot Academy a efectuat o analiză detaliată a pieței și a cerințelor pentru dezvoltatorii front-end la nivel de începător și a decis să includă biblioteca Vue.js în structură. Motivul pentru această decizie este că Vue.js este mult mai potrivită pentru a fi învățat de începători, React fiind mai complex.

 1. De ce sunt atât de multe ore pentru HTML și CSS?

HTML și CSS reprezintă baza fundamentală în dezvoltarea web și sunt cerințe esențiale pe piața IT. Motivul pentru care se acordă o atenție deosebită acestor module este pentru a asigura că studenții dobândesc competențele și cunoștințele necesare pentru a-și începe o carieră în dezvoltarea front-end.

 1. La finalul cursului, vor obține absolvenții un portofoliu?

Da, la finalul cursului, studenții vor avea ocazia să susțină un proiect de absolvire, care poate fi inclus ulterior în portofoliul lor profesional. Acest proiect constă în sarcini reale pe care studenții le-au abordat și rezolvat în timpul cursului. De asemenea, profesorii Beetroot Academy sunt disponibili pentru a oferi studenților sfaturi și sugestii cu privire la temele practice sau temele pentru acasă care ar putea fi potrivite pentru a fi incluse în portofoliu.

 1. Sunt cursurile Beetroot Academy competitive?

Da, programul de cursuri al Beetroot Academy este actualizat anual, ceea ce subliniază angajamentul lor față de actualizarea materialelor de învățare pentru a ține pasul cu schimbările în domeniu. Acest lucru asigură că studenții au acces la cele mai recente tehnologii și practici din industrie. Profesorii care predau în cadrul academiei sunt experți cu o vastă experiență în industria IT și sunt în contact cu noutățile și instrumentele competitive din piață. Acești profesori sunt pregătiți să împărtășească idei noi și cunoștințe actualizate cu studenții, ceea ce contribuie la asigurarea unui mediu de învățare dinamic și informat.

 1. Este garantat un loc de muncă în domeniu după terminarea cursului?

Acest lucru depinde de parcursul fiecărui student în parte. Pentru a susține succesul absolvenților săi, Beetroot Academy oferă sprijin integral. Acest sprijin începe cu ajutor în elaborarea CV-ului și pregătirea pentru interviuri, asigurând astfel că absolvenții sunt antrenați pentru a intra pe piața muncii. Cursurile în sine sunt orientate spre practică, pregătindu-i pe studenți pentru sarcinile și proiectele reale din industrie. De asemenea, studenții beneficiază de acces privilegiat la posturile vacante ale companiilor partenere ale academiei. Alături de aceasta, ei devin parte a comunității de absolvenți, au posibilitatea de a se implica în programe de mentorat și de a învăța din experiența altor profesioniști din domeniul IT. Toate aceste resurse și suport oferite de Beetroot Academy contribuie la construirea unor cariere de succes pentru absolvenți.

Concluzii despre cursul Front-End Development de la Beetroot Academy

Cursul Front-End Development oferit de Beetroot Academy reprezintă o oportunitate remarcabilă pentru oricine dorește să înceapă sau să-și avanseze cariera în domeniul dezvoltării web.

Cu o experiență de 9 ani pe piață, academia are un record impresionant de peste 12,000 de absolvenți care au intrat cu succes în industria IT. Ceea ce face acest curs deosebit de valoros este angajamentul de a oferi o educație accesibilă și relevantă într-un domeniu în continuă evoluție.

Programul cuprinde un set amplu de subiecte, inclusiv HTML, CSS, JavaScript și framework-ul Vue.js, asigurându-se astfel că studenții dobândesc o bază solidă și abilități practice esențiale în dezvoltarea front-end. Mai mult decât atât, academia actualizează constant programul pentru a ține pasul cu ultimele tendințe din industrie.

Un alt aspect notabil este accentul pus pe practică, oferind studenților oportunitatea de a lucra la proiecte reale și de a-și dezvolta portofoliul în timpul cursului. De asemenea, sprijinul pentru pregătirea CV-ului, pregătirea pentru interviuri și accesul la posturile vacante ale partenerilor academiei contribuie semnificativ la șansele de angajare ale absolvenților.

În concluzie, cursul de Front-End Development de la Beetroot Academy reprezintă o oportunitate valoroasă de a intra pe piața dezvoltării web și în industria tehnologică. Cu un program actualizat anual, sprijin personalizat și resurse ample, acest curs oferă studenților instrumentele necesare pentru a-și construi cu succes o astfel de carieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.