170 de arbori au fost plantați în mai multe zone ale orașului

0
38
170 arbori plantați

Primăria municipiului Galați informează că, în perioada 11-15 noiembrie 2019, au fost plantați în oraș, prin intermediul societății Gospodărire Urbană, peste 170 de arbori din speciile: tei, frasin, mesteacăn, prunus, ginkgo biloba, ulm și stejar. Aceștia au fost plantați pe străzile Brăilei, Stadionului, Oțelarilor, Regiment 11 Siret, Constructorilor, Tecuci și Dimitrie Bolintineanu; în Grădina Publică, Parc Rizer și Parc Prefectură; în cartierele ANL Siret și ANL Micro 17.

În perioada imediat următoare vor continua plantările în Grădina Publică și cartier ANL Siret. De asemenea, se vor face noi plantări de arbori pe strada Ștefan cel Mare.

Primăria municipiului Galați derulează, prin intermediul societății Gospodărire Urbană, o amplă campanie de plantări de arbori, în diferite zone ale orașului, până acum fiind plantați aproximativ 400 de arbori. Primăria municipiului Galați are în plan în această campanie plantarea a 2.000 de arbori.

170 arbori plantați

“În viață trebuie să plantezi un pom, să te apleci la rădăcina lui pentru a-l sădi, să îl vezi cum se înalță semeț către cer și să știi că e parte din ceea ce ne înconjoară zi de zi.” spune Ionuț Pucheanu – primarul municipiului Galați.

Te-ar putea interesa și Află pe ce străzi din Galați vor apărea sensuri unice

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.