Ai împlinit 18 ani. Ce trebuie să știi despre pariuri online?

0
Am împlinit 18 ani: Ce trebuie să știu despre pariuri online?

Ce trebuie să știi înainte să pariezi prima oară online, după ce treci pragul majoratului? În primul rând, poți juca doar la agenții de pariuri online cu licență pentru România. Fii foarte atent la acest aspect atunci când deschizi cont, ca să nu riști o amendă de minim 5.000 de lei.

Case de pariuri online la care nu ai acces
În general, căutând ponturi pe site-uri din afară, citești despre bookmakeri cu reputație globală. Poate apărea tentația să îți deschizi cont acolo. De obicei, accesul celor care intră pe ip-uri din România este restricționat. Pe ecran apare sigla Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc și un mesaj de genul: „ATENȚIE! Accesul dumneavoastră către acest site a fost restricționat de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. În conformitate cu prevederile art. 15 alin. (4) litera c) din OUG nr. 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 246/2010 cu modificările și completările ulterioare: “… Site-urile de jocuri de noroc ale operatorilor care exploatează jocurile de noroc la distanţă prevăzute la art. 10 alin. (1) lit. h) – n), care nu au achitat taxele de licenţă şi de autorizare, precum şi alte sume datorate vor fi introduse pe o “listă neagră” a site-urilor de jocuri de noroc neautorizate în România până la clarificarea situaţiei şi vor fi scoase din “lista neagră” doar prin decizia Comitetului de Supraveghere al O.N.J.N. …”

Citește un ghid de pariere
Privește pariurile ca pe o activitate de divertisment, cel puțin în primii ani. Poate că vei ajunge să trăiești din ele, dar asta se va întâmpla în timp. Degeaba îți propui ca dintr-o zi anume să devii parior profesionist.

Citeşte articolul integral pe www.sportgalati.com

S-ar putea să te intereseze şi  Faci sport? Suplimentele nutritive sunt necesare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.