19 cercuri cu tematici atractive la Palatul Copiilor

3
19 cercuri cu tematici atractive la Palatul Copiilor

19 cercuri cu tematici atractive sunt puse la dispoziţia celor mici la Palatul Copiilor. Activităţi instructiv-educative care sunt structurate pe cercuri cultural-artistice, tehnico-ştiinţifice, tehnico-aplicative şi sportiv-turistice, desfăşurate în afara cursurilor şcolare prin care se aprofundează şi se completează cunoştinţe, se dezvoltă aptitudini potrivit vocaţiei şi opţiunilor copiilor, se dezvoltă personalitatea şi se organizează petrecerea timpului liber prin programe educative monitorizate de specialişti.  Jocul este divertisment, recreere şi, în acelaşi timp, nevoie vitală de reconstrucţie imaginară a realităţii.

Copilul care se joacă de fapt construieşte lumea, o apropie, o analizează şi caută să o înţeleagă. Prin joc, copilul învaţă, îşi antrenează creativitatea, îşi dezvoltă competenţele cognitive, îşi satisface în mod direct trebuinţele de natură emoţională şi acţională, este contactul său primar şi nemijlocit cu lumea, experienţa prin care dobândeşte cunoştinţe şi se adaptează mediului înconjurător, pregătindu-l pentru trecerea la un nivel superior de dezvoltare psihică, canalizându-i în mod pozitiv energia în modelarea viitoarei sale personalităţi. Oferta de anul acesta vine în întâmpinarea copiilor cu următoarele cercuri: informatică – robotică, jocuri logice, navomodele, horticultură+ecologie, acvaristică, cenaclul literar, cultură şi civilizaţie engleză (metoda cambridge), cultură şi civilizaţie franceză, pictură, grafică-sculptură, atelierul fanteziei, canto-muzică, orgă, teatru, gimnastică ritmică, tenis de masă, iniţiere în go, iniţiere pian.

Înscrierile se fac în perioada 1–8 septembrie 2017, la sediul palatului din str. Mihai Bravu, nr. 28, în  sala de gimnastică, între orele 09.00 – 18.00. În funcţie de pasiuni, abilităţi, preferinţe, dar şi de timpul liber, copiii pot fi înscrişi la mai multe cercuri. Trebuie precizat că la Palatul Copiilor toate cursurile sunt gratuite iar vârsta minimă pentru a putea participa la activităţile palatului este de 4 ani.

Citește și: https://exploremag.ro/west-nile-galati/

Sursa: Monitorul de galati

3 COMENTARII

  1. Bună … am o nepotica care a împlinit 6 ani și vreau să o aduc să văd ce pasiuni extra … Grădiniță i s-ar potrivi . La ce nr de telefon vă pot contacta .

    • Bună ziua. Vă recomandăm să căutați datele de contact ale Palatului Copiilor pe google sau să mergeți la sediul lor. Numai bine!

  2. Albinutele Istețe de la Grădiniță nr. 9, mâine vor fi oaspeții dumneavoastră. Așteptăm cu nerăbdare să pāşim pragul palatului nostru fermecat, cāci vrem SĀ ŞTIM MAI MULTE, SĀ FIM MAI BUNI, să cunoaștem și alți șlefuitori de talente fermecate!
    La bună vedere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.