21 zile de practică Yoga acum și pentru începători. Rezervă-ți locul!

0
79
21 zile de practică Yoga acum și pentru începărtori. Rezervă-ți locul!

21 zile de practică Yoga- Începătorii sunt bineveniți, chiar și virginii Yoga.
Perioada: 7-31 Martie, 2018
Ridicăm ștacheta și facem ceva inedit pentru că știu că vreți să se producă schimbarea. Propria schimbare, dezvăluire, vindecare necesită motivație, voință, efort, continuitate, ieșirea din uzual, din zona de confort – multă practică și detașare.

Timp de 21 de zile vom crea un ritual zilnic:
10-20 min – intrare în practică (conștientizare, concentrare, stare de prezență)
30 min- practică de asane (posturi fizice hatha yoga)
10 min- shavasana (relaxarea la final de practică fizică yoga)
15-30 min- kriya yoga (tehnică de pregătire pentru meditație)
15-30 min- practică de concentrare, meditație
10-15 min întrebări, clarificări, răspunsuri
* la sfârșit de săptămână putem sta 30-60 de min în plus pentru a clarifica orice este nevoie, pentru a armoniza energia de grup, etc.

Provocarea pentru unii continuă iar pentru unii începe pe 7 Martie și se termină pe 31 Martie.

Reguli:
– Timp de 21 de zile, 7 zile pe săptămână de la 5:00 dimineața-6:50 ( 24-25 martie nu voi putea ține clasele, de asemenea va mai fi încă un sfârșit de săptămână în care nu voi putea susține clasele…va fi comunicat în curând)
– Durata claselor: 2 ore
– Se ajunge cu minim 5 minute înaintea începerii clasei.

Contribuția se face odată cu înscrierea. Există două variante de contribuție, pe care o alegi tu?

1. 600 lei. Doar dacă participi cap-coadă la cele 21 de zile îți vei primi cei 600 lei înapoi, apoi…la sfârțitul celor 21 de zile dacă simți și îți permiți- poți dona anonim orice sumă de bani pe care tu consideri (nu prea poți să pui un preț pe ceva spiritual, așa că te las pe tine să alegi/ să oferi din inimă atât cât simți, cât îți permiți)

2. 450 lei. Fiecare absență nemotivată în valoare de 30 lei va trebui plătită la următoarea ședință la care vei participa, fără ca eu să vin să-ți aduc aminte. Doar dacă participi cap-coadă la cele 21 de zile îți vei primi cei 450 lei înapoi, apoi…la sfârțitul celor 21 de zile dacă simți și îți permiți- poți dona anonim orice sumă de bani pe care tu consideri (nu prea poți să pui un preț pe ceva spiritual, așa că te las pe tine să alegi/ să oferi din inimă atât cât simți, cât îți permiți). Banii se vor duce în schimbarea parchetului, noi perne de meditație, și alte cheltuieli pentru studio, dar nu te simți te rog sa absentezi nemotivat pentru asta 🙂

Notă:
+ Îți poți motiva absențele doar dacă îmi scrii un email înainte de începerea celor 21 de zile.
++De ce pun aceste reguli? pentru binele tău te asigur. Inițial când am început acest program de dimineață a fost cu absență nemotivată plătită… Din 20-18 persoane înscrise prezența zilnică era de 14-16 persoane. Ultima oară am susținut acest program fără această absență nemotivată, din 20 de persoane înscrise prezența zilnică a fost între 7-14 persoane, rareori 16 persoane. Ca acest program să funcționeze și să îți arate beneficiile lui este nevoie de participare, atitudine pozitivă și sinceritate față de practică.

Locuri limitate!!!
Rezervă-ți locul prin a trimite un email la florina.paduraru@gmail.com și plata integrală la contribuția aleasă (care ulterior îți va fi restituită integral dacă îndeplinești condițiile, detaliile sunt scrise mai jos). <Contul în care poți depune banii RO29INGB0000999902563032, numele Păduraru Florina>.

Menționează în email că vrei să te înscrii la provocare. Deasemenea te rog să menționezi:
1. Dacă ai anumite afecțiuni precum insomnie, anxietate, tristețe, stări depresive, stres, indigestie, dureri lombare, cervical, balonari, constipație, sciatică, prolaps al organelor genitale, probleme cardiace, operații recente, accidente în trecut etc.

2. De ce vrei să practici yoga? Orice răspuns e acceptat. Nu trebuie să scrii ceva pompos…. Doar adevărul… Nu primește nimeni notă sau premiu pentru răspuns 🙂

3. Dacă vrei să-ți motivezi absențele, acum este momentul. Dacă nu o vei face, absența va fi considerată nemotivată.

Despre mine…

Sunt Instructor de Yoga international (Power Vinyasa Yoga 200hrs și Hatha Yoga 300hrs). Sunt part-time yogi, instructor de yoga (adulți, copii, gravide), educator prenatal și părinte cu normă întreagă. Sunt într-o continuă cunoaștere și dezvăluire. Învăț, pun în practică și îmi mențin focusul în prezent. Apreciez, iubesc, binecuvântez, renunț și las ca binecuvantarea și acțiunea să se întâmple prin mine, respir, mențin o postură dreaptă, conștientizez, pentru că doar așa învăț mai mult și mai mult, doar așa apreciez ce sunt, ce am și ce primesc. Toate cele menționate mai sus, și mai mult, înseamnă perfecțiunea pentru mine acum…și spre asta tind. Namaste dragi căutatori (jignasu), adepți (sadhaka) și part-time yogis.

Sursă: Facebook

Citește și despre Platforma Naţională de pregătire pentru Situaţii de Urgenţă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.