25 de chioşcuri vor fi amplasate pe Faleza Inferioară a Dunării

25 de chioşcuri vor fi amplasate pe Faleza Inferioară a Dunării

289
0
DISTRIBUIȚI
25 de chioşcuri vor fi amplasate pe Faleza Inferioară a Dunării

Faleza Inferioară a Dunării a rezistat vitregiilor tuturor regimurilor politice prin care a trecut Galaţiul. Nu s-au făcut construcţii, nu s-au amplasat chioşcuri. A rămas una dintre cele mai naturale faleze de pe întreg cursul Dunării. Nici măcar edilul de tristă amintire, Eugen Durbacă nu a a avut curajul să umple Faleza Inferioară de chioşcuri şi terase. Însă, începând din această vară, Faleza Inferioara va fi împânzită de 25 de chioşcuri sau tonete ce vor funcţiona în sezonul estival.

În acest scop, Primăria municipiului Galaţi organizează licitaţie publică, cu ofertă în plic, pentru atribuirea de licenţe de ocupare a domeniului public pentru 25 de amplasamente de 5 metri pătraţi pe Faleza Inferioară a Dunării, aprobate prin dispoziţia primarului. Potrivit anunţului Primăriei Galaţi: ”Scopul atribuirii de licenţe de ocupare pentru aceste amplasamente îl reprezintă atragerea de noi venituri la bugetul local al municipiului Galaţi şi în vederea asigurării unor servicii complete pentru cetăţenii din municipiul Galaţi prin amplasarea de construcţii provizorii”.

Documentaţia de participare se poate solicita şi obţine de la sediul Primăriei municipiului Galaţi, Compartiment autorizaţii, licenţe, iar preţul caietului de sarcini este de 30 de lei.

Data limită pentru solicitarea de clarificări cu privire la procedura licitaţiei este de 25.04.2018 şi data limită de depunere a plicurilor este 26.04.2018, ora 14.00. Pentru participarea la licitaţie, persoanele interesate trebuie să depună plicuri sigilate cu documentele de calificare, în conformitate cu documentaţia de participare. Data şi locul în care se va desfăşura şedinţa publică de licitaţie este 27.04.2018, ora 10.00, la sediul Primăriei municipiului Galaţi.

Poate că ar fi fost necesare pe ici, pe colo, câte un chioşc modern cu îngheţată sau sucuri reci, însă de la nimic la 25 de astfel de construcţii provizorii, este cam mult, chiar şi pentru Faleza Galaţiului, vestită pentru lungimea ei de circa 4 kilometri.

Sursa: Monitorul de Galaţi

Citeşte şi articolul  Expoziție reptile vii la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.