Atelier de Artă Figurativă la  Universitatea “Danubius” din Galați

0
108
Arta Figurativa

Societatea Artiștilor Figurativi din România (SAFR), în colaborare cu Universitatea “Danubius” din Galați și Danubius International Business School vă invită la deschiderea primei sesiuni de demonstrații de modelaj, desen în pastel și pictură în ulei sub genericul “Atelier de Artă Figurativă”.

Demonstrațiile sunt organizate cu scopul de a veni în întâmpinarea elevilor, studenților și tuturor celor care vor să intre în contact cu principiile artei figurative, generic numită realistă.

        Sesiunea va fi susținută în perioada 8 – 10 decembrie,  în Aula Magna a Universității”Danubius”, câte patru ore în fiecare zi, timp în care cei prezenți vor putea asista la adevărate demonstrații de măiestrie artistică, potrivit următoarei agende:

  • – vineri, 8 decembrie 2017,  demonstrații de modelaj susținute de către sculptorul Liviu-Adrian SANDU în intervalul orar 14:30 – 18:30.
  • – sâmbătă, 9 decembrie 2017, în intervalul orar 10:00 – 14:00, artistul Cornel CORCĂCEL va demonstra puterea de expresivitate a desenului realizat în tehnica pastelului.
  • – duminica, 10 decembrie 2017, în intervalul orar 10:00 – 14:00, este dedicată tehnicii picturii în ulei, despre a cărei tehnică va vorbi, prin puterea demonstrației, Raul POPA .

    Potrivit Președintelui SAFR, domnul Liviu- Adrian SANDU,   ”acțiunea are ca scop cultivarea și promovarea principiilor și tehnicilor care au stat la baza formării marilor maeștri ai secolelor premergătoare secolului XX și care, acum, la începutul secolului XXI, sunt reactivate în lumea artistică occidentală fiind considerate a fi tehnici și principii “tradiționale” ale picturii, sculpturii și graficii. 

       Societatea Artiștilor Figurativi din România, prin crezul declarat și prin puterea exemplului de care membrii săi pot da dovadă, își propune revigorarea adevărului și frumosului în artă, prin cultivarea și valorizarea talentului până la obținerea măiestriei artistice.”

Taxa de participare:

100 Lei/ zi

70 lei/ zi pentru elevi si studenti

250 lei pentru toate cele trei zile de demonstrații

Citește și Istorysim – Festival de carte şi storytelling pentru copii la Librăria Donaris

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.