Fashion tips & tricks: 4 tendințe cool de care să ții cont toamna aceasta

0

Odată cu venirea lunii septembrie, încep întrebările precum “Care sunt tendințele pentru această toamnă” sau “În ce piese merită să investesc în acest sezon?”. Răspundem mai jos la aceste întrebări și-ți oferim câteva tips & tricks despre cum purtăm piesele-cheie în noul sezon.

Care sunt tendințele pentru această toamnă?
Anii ’80 au fost readuși la viață de către marile case de modă. Umerii supradimensionați, rochiile mini și pielea sunt doar câteva dintre cele mai în vogă accente ale acestei perioade de rock ‘n’ roll.

epantofi.ro

Costumele și salopetele sunt în topul tendințelor din această toamnă. De la ținutele de zi la cele de seară, de la stofe riguroase la materiale fluide și mătăsoase, de la accesorizare minimalistă la accente seducătoare, o femeie îmbrăcată în costum întotdeauna va transmite putere și siguranță de sine.

Nuanțele neutre, pământii, solare și arămii au făcut înconjorul podiumurilor și sunt foarte IN în acest sezon! Dacă nu ești o mare fană a culorilor calde, optează pentru un accesoriu cum este geanta de lemn de la Lemnia.

answear.ro

Print Alert: Print-urile cu flori suprarealiste, cu fluturi sau cu inimi, print-urile orientale sau animale, jacquard, brocart, carourile și imprimeurile cu sloganuri au făcut furori în marile capitale ale modei.

În ce piese merită să investesc în acest sezon?

• A trench with a twist
• Ciocate
• O rochie de piele
• Accesorii statement
• Cel puțin o piesă cu un imprimeu IN

Care este trend-ul tău preferat?
Toate piesele vestimentare din imagini sunt disponibile la Confident Concept Store, situat în Soseaua Buzaului, nr. 9, Braila.

Citește și: Confident Concept Store – noua atracție de shopping în zona Brăila-Galați

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.