5 ani de când shoppingul este principala pasiune a gălățenilor

1
238
5 ani de când shoppingul este principala pasiune a gălățenilor

Shopping City Galați împlinește 5 ani de când shopping-ul a devenit principala pasiune a gălățenilor și nu numai. Primul mare centru comercial deschis în Galați se află la ediție aniversară, sărbătorind 5 ani de distracție, evenimente unice și sesiuni speciale de cumpărături.

Mai mult decât atât, acum un an Shopping City Galați a trecut printr-un amplu proces de modernizare, reconfigurând aspectul mall-ului cu o extensie ce a adus mai multe spații comerciale și mult așteptatul cinematograf. După îndelungi așteptări, în 2017 a fost inaugurată o nouă arteră a mall-ului, completând o mai mare gamă de branduri și servicii. Extensia a adus noi branduri exclusiviste: Starbucks, Pizza Hut, Teilor, Stradivarius, Bershka, Pull&Bear, Office Shoes, Meli Melo, Pandora, Hervis, Lee Cooper, Levi’s, dar și o florărie pentru evenimentele speciale: Magnolia.

După ce o perioadă bună de timp Galațiul nu s-au putut bucura de niciun cinematograf funcțional, cinefilii fiind nevoiți să parcurgă 15 km până la cinematograful din Brăila, de un an s-a deschis în incinta mall-ului, Cinema City Galați. Acum, cinematograful multiplex este unul dintre principalele puncte de distracție, fiind dotat cu 8 săli de cinema 2D și 3D, însumând 1383 locuri.

Centrul comercial nu contenește să își surprindă în continuare clientele pasionate de fashion printr-un mix de noi branduri inaugurate recent, unele foarte consacrate, altele în ton cu tendințele actuale. Mango, US POLO – redeschis într-o formă nouă, Coccodrilo. De asemenea, mult așteptatele magazine de home-deco și-au făcut imediat simțită prezența în centrul comercial: JYSK, LEM’S.

În urmă cu câteva zile, mai exact pe 29 noiembrie s-a deschis primul showroom EMAG din Galați, în incinta Shopping City. De acum, produsele preferate sunt mai aproape de iubitorii shopping-ului, cei care până acum achiziționau produsele preferate doar din online. Iar asta nu e tot, shopping-ul devine principala pasiune a galațenilor pentru că centrul comercial deschide în curând și alte magazine ale brandurilor de top: Reversed, Sinsay, House, Cropp.

Centrul distracției s-a mutat de 5 ani la Shopping City Galați. Aici te bucuri în permanență de evenimente speciale și exclusiviste, concerte, târguri și activități dedicate celor mici. De curând, gălățenii au admirat cele mai exclusiviste delicii la expoziția de ciocolată, s-au distrat și fotografiat în Gravity Room și au demonstrat că sunt buni cetățeni la Empty Shop.

Centrul comercial oferă și o gamă diversificată în ceea ce privește food area. Mall-ul se bucură de nu mai puțin de 10 restaurante, unele cu meniuri elaborate iar altele în regim fast food, două cafenele în care cafeaua este așezată la rand de artă și o cofetărie cu delicatese.

Mall-ul pregătește în permanență surprize și târguri tematice, și promite că anul 2019 va fi cel puțin la fel de încărcat de divertisment. Până la alte evnimente memorabile: La mulți ani, Shopping City Galați!

Citește și articolul  Cadoul perfect, şedința foto de Crăciun într-un decor de poveste

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.