5 greșeli pe care orice mireasă trebuie să le evite în planificarea...

5 greșeli pe care orice mireasă trebuie să le evite în planificarea nunții

485
0
DISTRIBUIȚI
5 greșeli pe care orice mireasă trebuie să le evite în planificarea nunții

Se spune că nunta este una dintre cele mai importante zile din viața oricărei femei. Și pentru că multe dintre ele visează la acest moment încă din copilărie, presiunea apropierii clipei mult așteptate poate deveni copleșitoare. Iar dacă mai adăugăm și faptul că totul trebuie să fie perfect în Ziua cu pricina, sunt șanse mari ca orice viitoare mireasă să-și piardă cumpătul.

De aceea, ne-am gândit să-ți sărim în ajutor și am alcătuit o listă cu greșeli pe care trebuie neapărat să le eviți atunci când alegi decorațiunile pentru nuntă.

1. Nu stabileşti un buget pentru decorațiuni. Tu nu știi ce să-i ceri floristului/organizatorului, el nu știe exact ce să-ți propună, iar asta nu prea sună a plan. Nu ar trebui să fie deloc incomod să discuți acest aspect cu floristul tău, dimpotrivă, tu vei ști în ce limite te încadrezi, iar el în ce direcție să te ghideze.
2. Nu ții cont de locația în care se va desfășura evenimentul. Pe scurt, florile și decorațiunile trebuie să fie din aceeași poveste cu locul în care are loc petrecerea.
3. Îți dorești un buchet care nu este potrivit. Buchetul trebuie să se potrivească cu rochia de mireasă, cu personalitatea ta, precum și cu tema aleasă pentru petrecere.
4. Încerci să copiezi. Indiferent că este vorba de o fotografie văzută pe Pinterest sau pur și simplu ți-a plăcut la nebunie buchetul unei prietene, cu siguranță niciuna nu este varianta câștigătoare. Încearcă, în schimb, să optezi pentru unicitate.
5. Comanzi florile pentru nuntă prea târziu. Din nu știu ce motiv, florile par să rămână pentru mulți o grijă de ultim moment. În consecință, este foarte probabil să trebuiască să te mulțumești cu „ce se găsește” și nu cu „ce ai visat” în materie de flori.

Sfaturi ca să rămâi Zen
– Ține o agendă în care să îți notezi întâlnirile, programările, listele de orice fel și întrebările.
– Pune domnișoarele de onoare la treabă – deleagă fiecăreia (dacă sunt mai multe) câte o sarcină
– Fii flexibilă în alegeri, nu te bloca în detalii și privește mai degrabă imaginea de ansamblu
Cel mai important: când simți că nu mai poți – respiră, dansează, zâmbește.

Ana Tonegaru – Pastel Flowers

S-ar putea să te intereseze și articolul: HOT & NOT în materie de decorațiuni pentru evenimente în 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.