5 idei originale pentru o ”Nuntă Altfel” și cum să o planifici eficient

0
5 idei originale pentru o ”Nuntă Altfel” și cum să o planifici eficient

Ce poate fi mai frumos decât să iei parte la un eveniment atât de special cum este o nuntă? Totuși, când petrecerile seamănă din ce în ce mai mult între ele, începi să te întrebi dacă nu cumva ai fost transpus în celebra ecranizare „Ziua Cârtiței”. Atunci când totul se repetă, și doar rochia de mireasă mai diferă, este evident că nu se poate vorbi de o petrecere de neuitat. Tocmai din acest motiv vrem să îți propunem câteva idei care, cu siguranță, îți vor scoate nunta din anonimat.

» Creează o poveste – pentru că, decât să alegeți aranjamentele și decorul din fotografii, mai bine alegeți să fie despre voi. Cu siguranță organizatorul sau floristul vă va sări în ajutor cu propuneri personalizate.

» Mută petrecerea în timpul zilei – pentru că, așa cum arată și studiile de specialitate, oamenii odihniți sunt mai fericiți și se distrează mai bine.

» Faceți o intrare grandioasă – pentru că, până la urmă, Voi Doi sunteți protagoniștii acestei povești. Așadar, în loc să îi așteptați voi pe invitați la intrare, inversati rolurile.

» Alegeți un decor special – pentru că efectul este într-adevăr spectaculos. Aranjamentele florale sofisticate sau un cadru pentru ceremonie inedit vor transforma o nuntă obișnuită într-una de referință.

» Nu ignorați detaliile – pentru că nu degeaba se spune că „lucrurile mici fac diferența”. Place-carduri scrise de mână, artificii sparklers personalizate sau mărturiile sunt acele detalii pe care oaspeții voștri le vor prețui.

De unde să porniți?
– de la hobby-urile și pasiunile voastre
– de la lucrurile și obiceiurile pe care v-ați plictistit să le tot vedeți la petreceri
– de la detaliile pe care v-ar fi plăcut să le regăsești la alte evenimente

Așadar, îndrăznește să transformi nunta în Petrecerea Vieții Tale, iar pentru prieteni și familie într-o Amintire de Neuitat.

Ana Tonegaru – Pastel Flowers
Facebook, Instagram: pastel.flowers.events

S-ar putea să te intereseze și articolul: HOT & NOT în materie de decorațiuni pentru evenimente în 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.