5 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să vezi Avengers:...

5 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să vezi Avengers: Endgame

224
2
DISTRIBUIȚI
Avengers: Endgame

Un film al superlativelor încă dinainte de premiera oficială la cinema, din 26 aprilie, Avengers: Endgame / Răzbunătorii: Sfârșitul Jocului este cel mai așteptat și dezbătut film al anului. Fanii Marvel își doresc nerăbdători să afle deznodământul din cel mai mare eveniment cinematografic din istoria de 11 ani a Universului Cinematografic Marvel și al 22-lea film realizat de Studiourile Marvel.

Fie că vei alege să urmărești filmul în format IMAX, 4DX, în sălile VIP sau cele standard, doar la Cinema City poți avea o experiență cinematografică memorabilă, completă, așa cum a fost ea gândită chiar de creatorii filmului. Iată 5 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să vezi Avengers: Endgame:

  • Este al doilea film care a fost filmat integral cu camere IMAX, primul fiind Avengers: Infinity War.
    „A fost natural pentru noi să avem cele mai importante evenimente din istoria Marvel să fie filmate integral cu camere IMAX. Nivelul de ambiție legat de aceste filme este unul foarte înalt, astfel că aveam nevoie de echipamente care să ne ajute să împlinim acele aspirații. Ca realizatori de filme, au reprezentat instrumente extraordinare pentru noi, felul în care captează lumina, culorile… Iar pentru astfel de filme, cu secvențe cosmice și personaje impresionante, nu există un alt mod mai bun de a filma și de a proiecta filmul pentru public. Cred că oamenii care îl vor vedea în format IMAX vor fi impresionați”, a spus regizorul Joe Russo.
  • Doar în sălile T-IMAX de la Cinema City, pe cele mai mari ecrane din țară, iubitorii filmelor, în general, și fanii Marvel, în special, vor avea o experiență de vizionare spectaculoasă și cu 26% mai multă imagine decât într-o sală standard.
  • Pentru prima dată în istoria 4DX, a fost integrată Tehnologia Signature Character Motion, prin care efectele 4DX sunt personalizate pentru 10 dintre eroii principali din film, personajele prinzând cu adevărat viață. Această tehnologie reprezintă rezultatul unui an de cercetare din partea producătorilor 4DX specializați pe filmele Marvel. Mai mult, aceștia au pus laolaltă toate efectele de mediu și de mișcare disponibile, pentru a crea o adevărată capodoperă 4DX pentru toate simțurile. „Formatul 4DX aduce o cu totul altă dimensiune vizionării acestui film, iar dacă fanii îl pot urmări în 4DX cred că le va plăcea mult”, a spus regizorul Joe Russo.
  • Acțiunea filmului se petrece după ce Răzbunătorii au fost înfrânți de atotputernicul răufăcător Thanos, care – după ce a strâns toate cele 6 pietre ale infinitului – a decimat jumătate din univers, printr-un singur pocnet din degete. Împotriva lui se reunesc acum Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow și Hawkeye – cei șase Răzbunători inițiali – cărora li se alătură Captain Marvel, Ant-Man, Nebula, Rocket și War Machine.
  • Avengers: Endgame are o durată de 3 ore și 1 minut.

Filmul rulează la Cinema City în avanpremieră începând din 25 aprilie 2019, în format IMAX (în AFI Cotroceni Bucureşti şi Shopping City Timişoara), în format 4DX (în Mega Mall București, Brăila Mall, City Park Constanța, Shopping City Timişoara și Iulius Mall Cluj), în sălile VIP (în AFI Cotroceni și ParkLake București) și în 3D în toate multiplexurile Cinema City din ţară. Biletele s-au pus deja în vânzare pe www.cinemacity.ro

IMAX
The Making of Avengers: Endgame | Part 1 & 2 | Filmed with IMAX® Cameras
www.youtube.com/makingof1
www.youtube.com/makingof2

Avengers: Endgame | The IMAX® Difference
www.youtube.com/watch

Avengers: Endgame IMAX® Screen vs. Standard Screen | Trailer #1
www.youtube.com/trailer1

4DX
Avengers: Endgame in 4DX | Concept Video with Core Effects
www.youtube.com/watch?v=JYWx-X1mznM
Avengers: Endgame in 4DX | Russo Brothers
www.youtube.com/watch?v=YmYsWnH0mgg

TRAILER
www.youtube.com/trailer

Citește și articolul: Spectacol caritabil ”Albastru e culoarea mea” editia a IV-a

2 COMENTARII

  1. Am avut ocazia sa vad filumul, este unul din avantajele celor care lucreza pentru Disney, pot vedea filmul in premiera. “Thanks Disney for that”
    Poveste este fascinata, efectele speciale de asemenea si bineinteles au reusit sa imbine umorul si scenele de actiune intr-un mod spectaculos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.