Top 6 motive pentru care să pleci într-o croazieră chiar acum

Top 6 motive pentru care să pleci într-o croazieră chiar acum

137
0
DISTRIBUIȚI
Top 6 motive pentru care să pleci într-o croazieră chiar acum

Numărul românilor care aleg să își petreacă vacanța pe un vas de croazieră este în continuă creștere, fiind ușor de observat de ce o astfel de experiență bifează multe dintre pretențiile fiecărui călător.

1. Vizitezi mult mai multe destinații decât într-un sejur clasic

Noile itinerarii pe Marea Mediterană, sau poate Fiordurile Norvegiene, te poartă de-a lungul celor 7 nopți în 4 țări și 6 orașe-port, într-un confort deosebit.

2. Experimentezi bucătăria de talie internațională, inclusă în tariful de croazieră

De la clasica pizza și până la meniurile premiate cu stele Michelin, preparate de chefi chiar la bordul vasului, ai ocazia să îți bucuri papilele gustative la unul dintre restaurantele de tip buffet sau a-la-carte. Beneficiezi de 3 mese și 2 gustări pe orice itinerariu și vas vei alege.

3. O călătorie care nu te obosește

Poți parcurge chiar și mii de mile marine într-o singură noapte, iar ziua o vei petrece într-o nouă destinație. Scapi de așa-numitul “jet-lag” (oboseală cauzată de schimbarea fusului orar în timpul zborurilor) și te bucuri de un somn odihnitor într-o cabină ce îți oferă aceleași facilități disponible în camerele unui resort.

4. Varietatea excursiilor la țărm

Descoperă frumusețea și istoria fiecărui oraș-port vizitat, alegând una dintre excursiile la țărm disponibile în 6 limbi de circulație internațională.

5. Distracție și extravaganță

Fiecare noapte petrecută pe un vas de croazieră reprezintă o oportunitate de a te distra și de a socializa. De la spectacole de cabaret, numere de magie, muzica live, dansuri de grup, discoteci, până la cazinouri și prezentări de modă, ai ocazia de a trăi pe un oraș-plutitor asemănător marilor capitale.

6. Croazierele sunt mai convenabile decât crezi

Comparativ cu un circuit sau poate un sejur la un hotel de calitate, o vacanță la bordul unei nave selectate împreună cu un consultant în croaziere este mai avantajoasă din punct de vedere financiar, beneficiind de transport, mese complete, activități de divertisment și cazare.

Mediterana Tour vă aduce mai aproape cele mai noi vase de croazieră și itinerarii fabuloase, fiind prima agenție de croaziere și vacanțe premium din Galați.

Colaborator direct a peste 20 de linii de croazieră de prestigiu – printre care MSC Cruises, Royal Caribbean și Costa Cruises – vă așteptăm în Galați, pe Str. Domnească 71, în stația ”Parfumul Teilor”, pentru a vă planifica o croazieră de vis.

Vezi și articolul: HOT & NOT în materie de decorațiuni pentru evenimente în 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.