8 februarie – Ziua Râsului și a Stării de bine. Tu cum...

8 februarie – Ziua Râsului și a Stării de bine. Tu cum sărbătorești?

316
0
DISTRIBUIȚI
8 februarie - Ziua râsului și a fericirii - Tu cum sărbătorești?

Ai auzit o glumă bună sau te confrunți cu situații foarte amuzante? E timpul să râzi în hohote și să fii fericit! Astăzi, 8 februarie, este Ziua Râsului și a Stării de bine, a sentimentului care te face să radiezi prin toți porii și să trăiești la intensitate maximă fiecare moment.

Râsul este foarte sănătos, și nu, nu îngrașă! Astăzi este momentul să îți iei zâmbetul la purtător și să îi cucerești pe toți. Motivele pentru a zâmbi și a fi fericit trebuie să găsești zilnic, să te bucuri de lucurile frumoase care ți se întâmplă și să vezi partea bună din fiecare clipă.

Sunt nenumărate motive pe care le precizează specialiștii, pentru care trebuie să ai parte de porții copioase de râs.

  1. Un râs sănătos te poate ajuta la diminuarea presiunii arteriale. Prin urmare, fii mereu vesel și cu zâmbetul pe buze, iar riscul unui atac cardiac se va diminua.
  2. Stresul va fi de domeniul trecutului, iar buna dispoziție va crește la cote nebănuite. Înconjoară-te de oameni amuzanți și deschiși la job, iar locul de muncă nu ți se va mai părea stresant sau extrem de solicitant.
  3. Nu doar că te binedispui, dar îți lucrezi și mușchii abdomenului. Râzi cu poftă iar mușchii stomacului se vor întinde și se vor contracta, pentru un abdomen lucrat ca la sală!
  4. Fericirea se trăiește la cote maxime atunci când râzi, iar inima ta îți va mulțumi. Râsul funcționează ca un exercițiu cardio și e benefic atunci când nu ai prea mult timp pentru sală.
  5. Trebuie să îți reamintim că râsul eliberează endorfine. Ele sunt direct răspunzătoare pentru starea ta de bine. E simplu, râzi mai mult și vei fi fericit.
  6. Nu doar starea ta de bine va fi influențată de râs, ci și cea a partenerului. Relația va funcționa mai bine atunci când ambii parteneri sunt fericiți. Râsul te ajută să te relaxezi, să își încarci bateriile și să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat.

Astăzi și nu numai ai suficiente motive să râzi. Trăiește în fiecare zi cu entuziasm, ia-ți o porție mare de râs și molipsește-i pe toți din jurul tău.

Citește și articolul: Vrei să-ți cumperi mașină? Află ce dealeri auto sunt în Galați și Brăila

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.