8 ore peste program pentru o cauză bună susține proiectele din comunitate

8 ore peste program pentru o cauză bună susține proiectele din comunitate

62
0
DISTRIBUIȚI

40 de voluntari profesioniști au dăruit timp, energie și expertiză
7 proiecte finalizate cu succes
O noapte albă dedicată faptelor bune

A doua ediție a evenimentului „8 ore peste program pentru o cauză bună”, organizat vineri, 31 martie, de Fundația Comunitară Galați, a fost noaptea în care voluntari specialiști în diverse domenii s-au adunat într-un hei-rup colectiv pentru a susține proiecte din comunitate.

Timp de peste 8 ore, gălățeni profesioniști în diverse domenii au dăruit timp, minte, energie și nu în ultimul rând suflet pentru a schimba în bine comunitatea.

Anul acesta au fost 7 proiecte înscrise venite din partea Fundației „Cuvântul Întrupat”, Asociației Părinților Copiilor Slab Văzători și Nevăzători, grupului de inițiativă SPRINT, Asociației de Sprijin pentru Părinți și Copiii cu Autism, Fundația „Inimă de Copil”, Asociației Persoanelor cu Handicap Sporting Club Galați, grupului de inițiativă pentru dezvoltarea personală a copiilor, reprezentat de psiholog Sanda Docan.

„8 ore peste program pentru o cauză bună a fost evenimentul pe care l-am așteptat cu mare drag pentru că îmi place să ajut și pentru că participanții sunt înainte de a fi specialiști… oameni. Mă bucur că am fost alocat unui proiect în care m-am implicat cu mare drag. Deși evenimentul se desfășoară după orele de program, nu am simțit oboseala pentru că atunci când vrei să ajuți energia vine din interior.” Constantin Nistor, voluntar profesionist

Spre zorii dimineții fiecare participant a avut finalizat proiectul pentru care dorea sprijin: reorganizare site de prezentare, organizare strategie de strângere de fonduri sau de marketing, campania de conștientizare și de sensibilizare, campania de social media, identitatea vizuală dorită, manualul de identitate, implementarea unui magazin online, respectiv construirea unui site de prezentare și a unei strategii de comunicare.

„8 ore peste program pentru o cauză bună a fost o experiență extraordinară! Noaptea în care visele se împlinesc datorită voluntarilor profesioniști, oameni de excepție dedicați și implicați în tot ceea ce fac și dăruiesc. Mulțumesc organizatorilor și echipei care ne-a fost alături.” Sanda Docan, psiholog

Ediția de anul acesta s-a bucurat de atenția unor sponsori din comunitate care s-au alăturat cauzei din noaptea de vineri și au sprijinit evenimentul cum au știut mai bine.
Dincolo de munca intensă, evenimentul a adus împreună gălățenii pentru a transforma comunitatea, implicând resursele și potențialul uman local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.