81 de posturi scoase la concurs de Spitalul Judeţean Sf. Andrei din Galaţi

0

Până pe data de 5 mai, Spitalul Judeţean Sf. Apostol Andrei primeşte înscrieri pentru ocuparea a nu mai puţin de 81 de posturi, din care 6 posturi rescoase la concurs (neocupate la un concurs anterior) şi alte 75 posturi noi. Din acestea, 62 de posturi sunt destinate asistenţilor medicali şi 13 – îngrijitorilor şi personalui auxiliar.

Potrivit anunţului publicat de Spitalul Judeţean Sf. Andrei, cele 6 posturi de asistenţi medicali – rescoase la concurs sunt la secţiile: ATI, Cardiologie, Chirugie Generală III,  Urologie şi la Compartimentul de Prevenire şi Control a Infecţiilor Nosocomiale.

Cele 62 de posturi de asistenţi medicali libere sunt la secţiile: ATI, Bloc Operator, Chirurgie Plastică (4), Gastroenteorologie (3), Cardiologie, Chirurgie I, Chirurgie II, Medicină I, Medicină II (3), Neurochirurgie, Neurologie, Neonatologie (5), Obsterică Ginecologie, UPU SMURD (10) etc. Mai este nevoie de 9 îngrijitoare la Spitalul Judeţean dar şi la Centrul socio-medical din Iveşti.

Pentru a afla cerinţele pentru angajare puteţi accesa pagina Spitalului Judeţean,  respectiv  la  http://www.spitalulurgentagalati.ro/images/2017/aprilie/Anunt-concurs.co.pdf.

Sursa: Monitorul de Galaţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.