Remodelare corporală şi slăbit

Remodelare corporală şi slăbit

219
0
DISTRIBUIȚI

A excela într-un domeniu în care eşti în contact direct cu un client şi care depinde direct de tine pentru a obţine ceea ce îşi doreşte înseamna a şti, a cunoaşte, a înţelege. A fi un bun terapeut în beauty nu se limitează la a cunoaşte tehnica de manipulare a echipamentelor, ci din contră trebuie să treci de graniţele acestea şi să ai un orizont cât mai deschis spre comunicare, spre o continuă informare, spre o continuă perfecţionare.
Nu te poţi numi estetician dacă nu ai un minim de bagaj de informaţii privind anatomia omului şi dacă nu ai capacitatea de a înţelege în linii mari funcţiile organismului de care se leagă în mod direct orice reuşită a ta în slăbit şi remodelare.
De ce să ne cunoşti?
· Cu trecerea anilor corpul fiecăruia dintre noi se schimbă. Ne mai rotunjim pe ici pe colo, mușchii parcă nu mai sunt la fel de fermi iar pielea corpului la rândul ei, deși mai apărată decât cea a feței, suferă transformări legate de trecerea anilor și nu numai. Este important să învățam să recunoaștem semnalele pentru a preveni problemele.
· Tratamentele efectuate de esteticienii din Centrul Epsilon sunt tratamente anticelulitice, de slăbire, de detoxifiere, de relaxare, antirid.
· Tratamentele efectuate cu aparatura din acest centru au şi efecte post-tratament, efecte medicale nu doar estetice (îmbunătăţirea sistemului circulator, reglarea tranzitului intestinal, ameliorarea durerilor de muşchi şi coloană, detoxifierea organismului etc.)
La Epsilon te aşteptăm cu sfaturi, consultaţii, diagnoze, recomandări, tratamente, ambient plăcut şi multă voie bună. Află mai multe pe www.epsilongalati.ro
Vino şi tu să ne cunoşti!

Mai multe detalii la Epsilon Remodelare corporala si slabit

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.