Elevii, studenţii şi unii pensionari vor beneficia de abonamente Transurb la preţ de 1 leu

1

“În urma mesajelor dumneavoastră și în urma consultărilor pe care tocmai le-am încheiat cu reprezentanții asociațiilor de pensionari din Galați, am stabilit facilitățile pentru costul abonamentelor de transport public în comun. Așadar pentru elevi și studenți costul pentru un abonament pe o linie va fi de 1 leu pe lună”, a anunţat primarul Ionuţ Pucheanu pe pagina sa de facebook.

Acesta este un cost simbolic, însă esențial pentru o evidență mai precisă asupra subvențiilor pe care municipalitatea le acordă. Este important ca elevii și studenții să poată ajunge la cursuri fără să își facă griji în privința transportului, ei se pregătesc pentru a ne reprezenta pe noi toți anii viitori.

Pentru pensionari am stabilit de comun acord cu reprezentanții lor următoarele praguri:
– Pentru persoanele cu pensia mai mică de 1.450 de lei abonamentul pe o linie – 1 leu pe lună
– Pentru persoanele cu pensia cuprinsă între 1.451 de lei și 2.000 de lei – reducerea pentru costul abonamentului/o linie/lună este de 75%
– Pentru persoanele cu pensia cuprinsă între 2.000 de lei și 2.500 de lei – reducerea pentru costul abonamentului/o linie/lună este de 50%

Persoanele cu pensia peste 2.500 de lei vor plăti integral costul abonamentului pentru transportul în comun.

Aceasta este propunerea noastră pentru următoarea ședință de Consiliu Local în privința facilităților pentru transportul public în comun.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.