Acasă la tata – Teatrul Maria Filotti Brăila

0

Teatrul Maria Filotti Brăila prezintă vineri , 21 octombrie 2016, spectacolul ACASĂ LA TATA de Mimi Brănescu, regia Radu Nichifor iar scenografia aparține Soranei Țopa, la Sala” Bujor Macrin”‘ , de la ora 18.30.
Spectacolul a fost selecționat și a participat la cea de-a ediţia a XXVII-a Festivalului Naţional de Comedie organizat de Teatrul Dramatic „Fani Tardini” in perioada 5-16 octombrie 2015 și la FESTIVALUL COMEDIEI ROMÂNEŞTI festCO ediţia a XIV-a, 2016 organizat de Teatrul de Comedie- București, in data de 28 mai 2016.
Actorul Adrian Ştefan a obținut la Festivalul Național de Comedie de la Galați, ediția 2015, Premiul pentru ”Cel mai bun actor în rol secundar”pentru rolul Petrică din spectacolul „Acasă la tata”.
„Acasă la tata”, o comedie explozivă, rafinată, plină de ritm şi de situaţii amuzante, un spectacol cu o distribuție de excepție formată din actorii – Monica Zugravu, Corina Borş, Adrian Ştefan, Alexandru Marin,Narcisa Novac şi Dan Moldoveanu, alături de Lucian Pânzaru de la Teatrul „Fani Tardini” din Galaţi. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.