Eu te cred, da’ tu mă minți! adaptare a piesei “La Menteuse”

Eu te cred, da’ tu mă minți! adaptare a piesei “La Menteuse”

34
0
DISTRIBUIȚI
Eu te cred, da' tu mă minți! adaptare a piesei “La Menteuse”

“Eu te cred, da’ tu ma minti!” este o adaptare a piesei bulevardiere “La Menteuse” scrisă de Jacques Bricaire si Maurice Lasaygues.

Marți, 08 octombrie, ora 19:00, ești invitat la Casa de Cultură a Sindicatelor Galați pentru a te bucura de piesa “Eu te cred, da’ tu ma minti!”.
Premiera initiala a avut loc pe 1 octombrie 1987, în regia lui Rene Clermont, la Teatrul “Petit Marigny” din Paris, dându-i viață actori renumiti ai timpurilor, precum Sabine Paturel, Henri Courseaux, Bernard Lavalette, Annie Jouzier si Genevieve Brunet.
Indiferent de trecerea anilor și schimbările timpurilor, situațiile ilare oferite de spectacol rămân extrem de la modă și gustate de public, fiind intangibile în fața oricărui trend trecător.

Biletele sunt disponibile si pe site.

Personajele:

Bernard, 50 ani, farmecul anilor grizonati. Aurelian Temișan
Isabelle de Rompoingt, 40 ani, snoabă peste masura. Monica Davidescu
Francoise, 30 ani, jurnalista, foarte mondenă. Anca Dinicu
Patrick, 30 ani, inginer, romantic, băiat frumos. Cosmin Vijeu
Jane, frumoasă, un vis. Alexandra Sălceanu

Situațiile qui-pro-quo puternice, extrem de savurate de spectatori, fac deliciul acestei piese de teatru, personajele învârtindu-se din situație în situație.
Piesa o are ca muză pe Jane, o făptură fermecătoare, cu o imaginație inflăcărata dusă spre mitomanie, care reușește să dezlănțuie o cascadă a dezastrelor prin depanarea incompletă a poveștilor, situându-le departe de realitatea simplă.
Patrick, băiatul ce o iubește nu se așteaptă că realitatea să fie distorsionată și astfel, crede deschis tot ceea ce îi împărtășește Jane, încercând, apoi, grăbit să rezolve probleme ivite, creând, la rândul sau, și mai multe încurcături. În cadru este implicată și familia lui Jane, formată din tatăl și sora ei, care cunosc foarte bine personalitatea fetei. Cu toate acestea, sunt momente când și ei sunt prinși în țesătură minciunilor și, surprinși fiind de situație, continuă să brodeasca ducând, astfel, lucrurile către un haos extrem de enervant pentu personaje dar comic și savuros pentru public.
În final, totul se termină cu bine, spre fericirea tuturor.

Te-ar putea interesa și Atenție, începe Festivalul Național de Comedie de la Galați!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.