Adevăr sau adevăr cu Stoica Andrei Tiberiu sau untibi.ro

Adevăr sau adevăr cu Stoica Andrei Tiberiu sau untibi.ro

251
0
DISTRIBUIȚI

Adevăr sau adevăr este provocarea lansată de Explore la începutul anului și se dorește a fi o evaluare reciprocă a activităților de blogging, vlogging și de orice mișcă în mediul online comunitar.

Ne-a răspuns atunci pe blogul personal, Untibi, Stoica Andrei Tiberiu, căruia îi mulțumim pentru evaluare și sugestii și către care revenim ca să continuăm incursiunea noastră în lumea de conținut de blog, vlog și conturi de rețele sociale.

Tibi, mai mult decât blogger, este un pasionat de social media și content writer pentru o agenție de dezvoltare soluții web importantă din Galați. Așa încât, cele mai multe dintre subiectele abordate de acesta sunt legate de universul social media- Facebook, Instagram, update-uri și noutăți, tips & tricks pentru campanii de promovare în aceste medii, dar și aspecte din viața orașului trecute prin filtrul omului Stoica Andrei Tiberiu.

Adevăr sau adevăr cu Tibi, așadar, sau steal with pride cum am mai numit acest mini-interviu, pentru că este atât de benefic să ne lăsăm inspirați și să luăm ce este mai bun din jurul nostru.

Cât de des scrii și cum îți alegi subiectele?

Scrisul este un lucru pe care îl fac zilnic în timpul orelor de lucru. Pentru blogul personal, încerc să mențin un ritm obligatoriu de 1 articol pe săptămână deși până și 4 articole pe lună este un lucru care necesită puțină dăruire. Îmi aleg subiectele in funcție de modul in care mă simt, interese personale, dar și lucruri pe care îmi face plăcere să le împărtășesc despre Copywriting, Social Media și Freelancing.

Din experiența ta, ce tip de subiect atrage cel mai mult?

Din experiența mea, vă pot spune că poți face un subiect care atrage din orice temă pe care o abordezi. Trebuie doar să știi cum să atingi corzi sensibile ale audienței. De cele mai multe ori aceste corzi sensibile stau pe lângă lucruri care ne influențează direct: bani, iubire, anturaje, prieteni, etc. Make it social!

Ai niște reguli de aur pe care le respecți no matter what, atunci când scrii?

De fiecare dată când scriu, respect cu strictețe reguli de SEO, respect limba română cât de mult posibil și încerc să nu deviez de la subiect. Prefer să scriu 500 de cuvinte pline de informație decât 2000 de cuvinte nefolositoare.

Care crezi că este cea mai importantă calitate a unui creator de conținut?

Cea mai importantă calitate a unui creator de conținut este creativitatea.

Romgleză și lejeritate în exprimare? Sau limba română până la Sfântele Diacritice?

Depinde de materialul la care lucrez. Sunt adeptul diacriticelor și regulilor gramaticale, dar și Romgleza are farmecul ei, dacă este folosită acolo unde trebuie.

Tibi, îți mulțumim încă o dată pentru timp și pentru că ai răspuns provocării Adevăr sau Adevăr. Pentru că, repetăm, sharing is caring.

Spor la idei senzaționale și milioane de vizualizări!

 

Citește și: Ești blogger? Revista Explore te provoacă la… Adevăr sau adevăr

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.