Ești blogger? Revista Explore te provoacă la… Adevăr sau adevăr

4
Ești blogger? Revista Explore te provoacă la... Adevăr sau adevăr

La început de 2019 ne-am gândit să facem o ”contabilitate” a activității noastre din anul anterior și nu numai. Ce am învățat? Cu ce am rămas? Am devenit mai buni? Și, dacă vi se pare că am fi îngăduitori cu noi înșine, să știți că ne-am gândit doar la feedback de tipul: Adevăr sau… adevăr. Cu și de la bloggerii sau oamenii de online din Galați și Brăila.

Pentru ca radiografia propriei entități și a realizărilor noastre – cu plusuri și minusuri – să fie cu adevărat onestă și obiectivă, îi vom provoca tocmai pe colegii de breaslă. Cei care se ocupă cu blogging, publicații online și tot ce mai face parte din sfera asta. Îi provocăm la Adevăr sau adevăr, cu opinii despre noi, despre ceea ce facem în online și în print, și promitem să răspundem la rândul nostru fiecărei provocări. Până la urmă, ceea ce își dorește fiecare dintre noi este să devină mereu mai bun. Și cum altfel dacă nu cu sfaturile și criticile celor avizați să le emită?

Așteptăm de la voi articole în care să ne spuneți opiniile voastre: Ce vă place la Revista Explore* – publicația și site-ul? Ce nu vă place? Ce ați îmbunătăți? Despre ce ar fi util să scriem și nu o facem încă?

Noi, Revista Explore*, vom acorda câte un articol fiecăruia dintre cei care vor răspunde provocării. Haideți să dăruim opinii și critici care construiesc!

Citește și articolul: Din categoria: ce bloguri mai sunt citite în Galați

4 COMENTARII

  1. Deci nu o să abordez partea tehnică cu ads, Google yada yadi yo ci care este interacțiunea cu omul de rând ca și mine. 🙂

    Eu de exemplu știu de această revistă/ acest site din liceu când erau multe giveaway-uri pentru biletele la teatru/cinema și giveaway-uri pentru ceaiuri/ cărți.

    Aspectul blogului este unul modern și ușor accesibil. Din câte observ se utilizează culori vii și prietenoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.