Admiterea 2019 la UDJG – Situația înscrișilor în prima etapă

Admiterea 2019 la UDJG – Situația înscrișilor în prima etapă

134
0
DISTRIBUIȚI
Admiterea 2019 la UDJG – Situația înscrișilor în prima etapă

Înscrierile pentru Admiterea 2019 – sesiunea iulie, la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați s-au încheiat pe 20 iulie. Pe cele 1510 locuri la buget scoase la concurs s-au înscris 2275 de candidați.

Cea mai mare concurență se înregistrează la Kinetoterapie – 4,44 candidați pe un loc, urmată de Drept – 3,11 candidați pe un loc, Finanțe – 3,19 candidați pe un loc și Contabilitate – 2,95 candidați pe un loc. De asemenea, concurență de peste 2 candidați pe un loc înregistrează și Științele educației (2,81), Medicina (2,69), Inginerie mecanică (2,3), Educație fizică și sport (2,28), Arhitectură Navală (2,04).

Pe locurile alocate românilor de pretutindeni s-au înscris anul acesta 453 de candidaţi, cea mai mare pondere având-o Facultățile de Economie și Administrarea Afacerilor și, respectiv, cea de Științe Juridice, Sociale și Politice.
Specializările noi se bucură de căutare, acestea numărându-se printre opțiunile unui număr semnificativ de candidați: 28 la Fizică medicală, 38 la Chimie farmaceutică, 89 la Inginerie medicală și 93 la Ingineria mediului.

Numărul absolvenților Universității „Dunărea de Jos” din Galați care au ales să urmeze o a doua facultate este anul acesta de 140.
În această săptămână vor avea loc probele eliminatorii la Facultățile de Educație Fizică și Sport, Arte, Istorie, Filosofie și Teologie, precum și probele de concurs la Facultatea de Medicină și Farmacie, respectiv Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică – domeniul Calculatoare și tehnologia informației.

Duminică, 28 iulie, ora 12,00 este termenul limită pentru depunerea diplomelor de bacalaureat în original pentru toate facultățile, cu excepția celei de Medicină și Farmacie, la care termenul limită este miercuri, 31 iulie, ora 10.00.
Detalii despre Admiterea 2019 la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați găsiți pe www.admitere.ugal.ro.

Te-ar putea interesa și: 77% dintre gălățeni vor trafic fluidizat pe următoarele două străzi modernizate

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.