Ai o afacere locală în Galați? Promovez-o pe Facebook!

0

Contextul în care ne aflăm, pandemia de coronavirus (COVID-19) obligă inclusiv antreprenorii cu o afacere locală în Galați, să ia măsuri de protecție. Astfel, Ordonanța Militară nr. 1 din 17 martie 2020 emite suspendarea activităților de servire și consum al produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice, organizate de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice, în spațiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locației. Pe scurt, multe afaceri locale au fost nevoite să-și închidă incintele și să caute alte metode prin care să-și asigure un venit.

Această lovitură grea pentru economia locală i-au făcut pe antreprenorii locali să apeleze la livrarea la domiciliu, fie prin mijloace proprii fie prin aplicații mobile. Însă o gălățeancă ingenioasă, Hâncu Dana, a venit cu ideea realizării unui grup pe Facebook: ”Susținem afacerile locale”, prin care orice afacere locală din Galați este bine-venită.

Potrivit descrierii grupului: ”Venim în sprijinul micilor întreprinzători, dar și al celor care aleg sa aplice măsurile extreme de protecție în această perioadă.
Astfel, așteptăm micii întreprinzători sa își promoveze produsele (alimentare, farmaceutice, cosmetice, igiena etc.), cu livrare la domiciliu.
Sperăm sa ajutam astfel mediul privat gălățean, fiecare cum poate, cât poate…”

Inițiativa a avut un succes enorm, nu mai puțin de 13.000 persoane sunt membri ai grupului, până în data de 27 martie. Mai mult, inițiativa a fost preluată și de alte orașe din Galați, precum Tecuci, dar și de alte județe precum Brăila sau Brașov.

Dacă ai și tu o afacere locală din Galați, nu ezita să te alături grupului!

Te-ar putea interesa și: Implică-te! Și tu poți contribui la un Galați în siguranță!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.