Află care sunt cele mai ciudate obiecte trimise în Spațiu!

Află care sunt cele mai ciudate obiecte trimise în Spațiu!

98
0
DISTRIBUIȚI
Află care sunt cele mai ciudate obiecte trimise în Spațiu!

După cum prea bine știm, oamenii au uneori cele mai ciudate idei pe care vor să le pună în aplicare, iar atunci când le aplică pot lăsa o lume întreagă mirată din toate punctele de vedere. Însă care credeți că sunt cele mai ciudate obiecte trimise de oameni în Spațiu? Află care sunt oamenii ce au șocat o lume întreagă și ce obiecte au trimis aceștia în Univers!

Să știți că Elon Musk nu a fost singurul care a trimis obiecte ciudate în Spațiul Cosmic, dar sigur a făcut furori în presa mondială cu ideea lui de a trimite o mașină Tesla! Acesta a reușit să trimită pe traiectoria către planeta Marte una din mașinile sale sport marca Tesla prin SpaceX Falcon Heavy care este cea mai puternică rachetă din toate timpurile.

Toată lumea a văzut măcar o parte din franciza ,,Star Wars”, nu? Atunci cred că ați fi uimiți dacă ați afla că sabia lui Luke SkyWalker din filmul Return of Jedi (1983) a fost trimisă în spaţiu în anul 2007, aniversând 30 de ani de la lansarea primei părți.

Cu eventuala vină pe care mi-o asum de a vă face poftă, trebuie neapărat să aflați că a fost trimisă o PIZZA în Spațiu!!! Pizza Hut a vrut să își aducă un plus de originalitate și s-a gândit să fie singura și prima companie care livrează pizza…în afara Terrei. Compania a plătit în anul 2000 aproximativ 790.000 de dolari pentru a pune în aplicare acestă idee.

Ce poate fi mai ingenios decât să trimiți sunete de pe Terra ? Acestea au fost înregistrate și transmise în Spațiu cu ajutorul unor sateliți. Acum putem face o plimbare prin Univers ascultând sunetele ploii, a unor tunete și, de ce nu, chiar și melodii precum Across The Universe.

Ce mai ciudățenii, nu? De curând, au fost găsite și ambalaje ce plutesc pe orbita Terrei lăsate de foști astronauți. Acum oamenii nu mai murdăresc doar planeta, ci și ceea ce este în jurul ei. Eu dacă aș avea posibilitatea, aș trimite un album foto cu cele mai frumoase locuri de pe Pământ cu mesajul ,,Happy to live there!”. Voi ce ați trimite în Spațiu? Think smart!

Marina Nadoleanu

Află cum se bea cafeaua în jurul lumii și vino la cafenelele din Brăila Mall

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.