Află ce afaceri locale din Galați livrează la domiciliu în această perioadă!

7

În această perioadă de criză, este important să susținem comunitatea noastră și diversele afaceri locale. Un număr considerabil de afaceri locale din Galați efectuează livrări direct la domiciliu și pe care le puteți susține.

Acest articol este actualizat de pe 22.03.2021

Pentru mai mule informații sau comenzi, dați click pe link-ul magazinului selectat care vă va duce pe pagina de Facebook sau site-ul oficial aferent. În cazul în care magazinul nu are prezență online, puteți suna la numărul de telefon atașat.

Magazine alimentare:

Mâncare pentru animale (pet shop):

Florării:

Fitness online:

Cadouri și produse handmade:

Cafea și băuturi:

Produse cosmetice și de igienă:

Piese și servicii auto:

Produse IT

Papetărie, librării:

Servicii medicale:

Altele:

Reamintim că și foarte multe restaurante din oraș efectuează livrări la domiciliu, în special pe aplicațiile Food Panda, Takeaway sau Glovo, pe care vă încurajăm să le folosiți…și să fiți drăguți și cu curierii. De asemenea, nu uitați de aplicația Bringo care vă aduce produsele din diverse supermarket-uri direct la dumneavoastră acasă.

Informațiile sunt preluate de pe grupul de Facebook „Susținem afacerile locale  – Galați”, unde orice producător sau business local este binevenit. De asemenea, dacă aveți o afacere locală cu livrare la domiciliu în județul sau orașul Galați, vă rugăm să ne scrieți în comentarii pentru a completa ulterior acest articol.

7 COMENTARII

  1. Buna ziua ! Brutaria Domneasca nu este trecuta in lista , efectuam livrari la domiciliu produse de panificatie si patiserie ,apa ,sucuri,sandwich-uri. In „Sustinem afacerile locale ” suntem prezenti. Va rog frumos sa ne bagati si pe noi in lista producatorilor si distribuitorilor.
    Multumim anticipat !

  2. Buna ziua.Udonbox nu este trecut in lista.
    Livram la domiciliu preparate asiatice proaspete si gustoase.
    Va rugam sa ne bagati si pe noi in lista producatorilor si distribuitorilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.