Ce înseamnă să fii agent de vânzări pentru revista Explore?

1
Ce înseamnă să fii agent de vânzări pentru revista Explore?

Poveștile se scriu cu ajutorul oamenilor, al echipelor care însuflețesc fiecare companie. În cazul revistei Explore punem accent pe oameni, pe colaborare, respect, dar niciodată nu ne raportăm la relații riguroase, scorțoase de ,,șef-angajat”, ci ne raportăm la colectiv ca la o familie. Ne dorim ca și tu să faci parte dintr-un colectiv în care să împărtășim valori comune și creștem împreună. De aceea, ne-am gândit ca înainte de a ne trimite CV-ul tău la adresa: andreea@gcreative.eu, să citești cele de mai jos și să descoperi dacă acest job este pentru tine.

În ce va consta activitatea ta?

fashiondays.ro

Ziua ta va începe întotdeauna cu o licoare care să-ți dea doza de energie de care ai nevoie dimineața. O mică rutină în care îți faci o cafea la esspresor-ul nostru și îți organizezi agenda. Colegii sunt deschiși pentru micile povestioare de dimineață și a vă savura cafeaua împreună, în timp ce stabiliți prioritățile pentru ziua respectivă.

Ei bine, este timpul să deschizi cu optimism laptop-ul. Ce ai de făcut? E simplu! Iar dacă nu știi, vei descoperi că muncești într-un mediu foarte prietenos, în care ne vom dedica procesului tău de învățare. În prima parte a zilei vei avea de făcut postări pe pagina de Facebook și pe Explore Mag. Ocazie bună să îți dezvolți abilități de lucru în online și să te familiarizezi cu diferite tipuri de texte, machete și abordări din Social Media.

Va trebui să promovezi gama de produse partenerilor noștri, vei întocmi contracte de publicitate cu clienții interesați de apariții în revistă și, în timp îți vei creea propriul portofoliu de clienţi, îl consolidezi și-l dezvolți în permanenţă, atât pe parte de închiriere spaţiu publicitar, cât şi de print.

Ne dorim de la tine deschidere și dorința de a învăța. Dar dacă expeiența de magician într-ale vânzărilor te recomandă, noi nu vom fi decât fericiți. Nu suntem polițiști, dar va trebui să ne asigurăm că deții permis de conducere. Munca pe teren implică și deplasarea cu mașina.

epantofi.ro

Și pentru că în orice familie masa se servește împreună, la ora prânzului mergem la restaurant, ridicăm mâncarea și luam masa la birou. Vei avea în fiecare zi o masă caldă oferită de către noi.

După masă sigur că mai poți bea o cafea… vei avea timp să o savurezi.

Apoi urmează activitățile specifice unui agent de vânzări. Vei face prospectare de clienți noi și fidelizarea celor vechi, și va trebui să lucrezi la a convinge companiile să cumpere o pagină în revistă pentru a-și face publicitate. Vei căuta clienți, vei programa întâlniri cu ajutorul telefonului de serviciu și te vei duce la acestea cu mașina de serviciu. Vei avea telefon și mașină de serviciu, bineînțeles…. dacă nu o lovești.

O să cunoști cele mai tari locuri din Galați și te vei împrieteni cu foarte mulți oameni, pentru că va trebui să distribui revista în 200 de puncte din Galați, timp de 3 zile. Încasezi bani și distribui facturi. Și pentru că punem accent pe parteneriate de lungă durată, clienților vechi din portofoliul nostru, le plasăm revista pentru a descoperi noutățile.

Suntem deschiși dacă ai nevoie de câteva ore libere pentru rezolvarea unor probleme, le poți lua liniștit. Le vei recupera ulterior, astfel încât să nu îți afecteze progrmul de odihnă.

Gândește-te încă din timpul săptămânii la activitățile pe care vrei să le faci în weekend, pentru că îl vei avea liber. Weekend-ul va fi pentru odihnă și relaxare, tocmai bine ca luni să te întorci cu bateriile încărcate.

La 17:30 îți vei încheia programul. Ce e cel mai important, nu vei pleca acasă stresat, cu multe task-uri neîndeplinite și cu nervii la purtător. Ca agent de vânzări la revista Explore, vei trăi în fiecare zi o experiență unică, îți vei dezvolta abilități pe care nu bănuiai că le ai și se vei avea parte de un mediu prietenos în care să te dezvolți.

Depune CV-ul tău pe adresa de mai sus și vino la interviu. Impresionează-ne prin atitudinea ta deschisă și onestă. Căutăm mai puțină experiență, și mai multă prezență!

Citeșre și articolul: Urmează să aplici pentru un job important? Iată pentru ce întrebări să te pregătești!

top-shop.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.