Ai grijă de tine, femeie frumoasă! – un nou workshop în luna martie

0
261
Ai grijă de tine, femeie frumoasă!

Ce ai face astăzi – cum ți-ai petrece ziua – dacă te-ai iubi mai mult? În acest workshop vom vorbi despre iubirea de sine și vom vedea DE CE este atât de important să ai grija de tine și, mai ales, vom vedea CUM putem face asta. Vei înțelege că, de fapt, atunci când ai grijă de tine însăți, ai grijă de lumea întreagă, pentru că ești încărcată cu iubire și energie (nu cu frustrări, supărări și stres).

De ce este bine să ai griă de tine cred că este evident, cu toate acestea voi enumera câteva dintre beneficii pe care poate nu le-ai luat în considerare:

– Vei fi mai sănătoasă, vei avea o mai bună stare de spirit și vei simți cum bunăstarea își face, încetul cu încetul, loc în viața ta, pentru că se va diminua nivelul de stres.

– Te vei bucura de o capacitate mai mare de concentrare, ceea ce te va ajuta să ai mai multă claritate și, în același timp, să fii mai eficientă în ceea ce faci.

– Vei depăși frici și astfel vei fi mai încrezătoare, nu vei mai amâna lucruri pe care, poate, îți dorești să le faci de multă vreme.

– Vei crește din ce în ce mai mult și vei deveni din ce în ce mai armonioasă.

– Și, nu în ultimul rând, vei fi mai fericită.

Având din ce în ce mai mult grijă de tine, iubindu-te din ce în ce mai mult, vei avea mai puține frustrări și resentimente, și vei reuși să vindeci răni emoționale.

În concluzie…

Ce câștigi dacă vii la acest workshop?
– O altă perspectivă asupra lucrurilor și o nouă viziune asupra vieții tale. Plus idei practice, ușor de integrat în viața de zi cu zi, care dacă le pui în practică vor duce la mari schimbări pozitive în viața ta.

Ce pierzi daca nu vii la acest workshop?
– O șansă de a-ți face viața mai frumoasă.

Recomand din toată inima acest seminar celor care cred că POT și știu că VOR să aibă o viață mai frumoasă și mai împlinită.

INVESTIȚIA ta pentru acest workshop este: 4 ore din timpul tău și 90 lei, dacă plătești până la data de 15 martie sau 130 lei la data evenimentului.

GARANTIE 100% + Rugăminte
Dacă în decurs de 1h îți dai seama că nu rezonezi cu ce am să vă împărtășesc, te rog să ne spui și îți vei recupera integral investiția.

LOCAȚIA: Str. Brăilei, Nr. 165B, Et. 1 (lânga Restaurant Spartan)

Pentru a te înscrie la workshop, te rog să completezi formularul de mai jos (locurile sunt limitate): http://eepurl.com/dlV339

Elena Mocănaşu

Citeşte şi articolul  Qi Gong şi hipnoza. Workshop extraordinar susţinut de Dr. Bebe Mihăescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.