Ai incredere! Cineva, acolo sus, te iubeşte – Seminar cu Elena Mocănașu

0

Ce-ai face dacă ai avea mai multă încredere?
(Care este acel lucru pe care îți dorești să îl faci, dar din cauza lipsei de încredere nu ai îndrăznit?)

Nimic nu contează mai mult decât abilitatea de a vedea lumea prin proprii tăi ochi.
Stabilitatea pe care nu o putem găsi în lumea exterioară (din cauza agitației, multitudinii de informații cu care suntem bombardați neîncetat și a vitezei amețitoare cu care se petrec lucrurile) trebuie să ne-o creăm noi înșine, în interior, prin iubire de sine și prin încredere (în sine și în Dumnezeu).

Deși nu prea ne punem problema, încrederea în sine are un mare impact asupra vieții noastre (personale, profesionale), asupra relațiilor cu cei din jur, precum și a fericirii personale.

Puterea încrederii în propria persoană este mai mult decât un sentiment, este un element de motivare și inspiră modul în care te comporți. Pentru că dacă ai încredere în modul tău de a gândi și în raționamentele tale, există șanse mai mari să acționezi și să faci ca viața ta să fie mai bună, deoarece există șanse mai mari să faci față dificultăților. Spre deosebire de lipsa de încredere, care te determină să te dai bătut mai ușor și te împiedică să mai încerci lucruri noi și, astfel, te determină să realizezi mai puține lucruri, deoarece ai aspirații mai mici.

De multe ori, îți interpretezi propria ființă și te judeci singur în funcție de ce ți-au spus alții și te consideri un om bun sau rău, vinovat, puternic, slab, frumos sau urât etc…

Dar te-ai întrebat vreodată:
Este adevărat?
sau
Cât/ Ce anume din toate astea este adevărat?

Încrederea în tine îți permite nu numai să te simți mai bine, ci și să trăiești mai bine, să reacționezi mai bine în fața provocărilor, să profiți de oportunități cu mai multe resurse. Îți sprijină și îmbunătățește viața.

Nathaniel Branden (unul dintre cei mai mari psihologi ai secolului) spunea:
”Viața mea nu aparține altora și eu nu mă aflu aici, pe pământ,
pentru a trăi conform așteptărilor altora.”

Tu ce spui?

INVESTIȚIA ta pentru acest workshop este: 1h 30 min din timpul tău și 40 lei, dacă plătești până la data de 24 aprilie sau 55 lei, la data evenimentului.

GARANTIE 100% + Rugăminte
Dacă în decurs de 30 min îți dai seama că nu rezonezi cu ce iti este impartasit, atunci îți vei recupera integral investiția.

Locație
Str. Brăilei, Nr. 165B, Et. 1 (Clădirea Garanti Bank)

Pentru a te înscrie la acest seminar, te rog să completezi formularul de mai jos:
http://eepurl.com/dpkXlD

Sursa: Facebook

Te-ar putea interesa si Zilele Carierei – 24-26 aprilie – un eveniment pentru elevi şi studenţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.