Ajută un copil să meargă la şcoală – donează rechizite şi ghiozdane

Ajută un copil să meargă la şcoală – donează rechizite şi ghiozdane

158
0
DISTRIBUIȚI
Ajută un copil să meargă la şcoală - donează rechizite şi ghiozdane

Campania “Pregătim ghiozdanul! Ajută un copil să meargă la şcoală” se desfăşoară de 6 ani şi îşi propune să pregătească 100 de copii din judeţul Galaţi pentru noul an şcolar. Iniţiativa aparţine Asociației pentru Cetățenie Culturală – ARCA şi Casuţei Strumfilor – Atelier de creativitate&After school

Cu ajutorul donaţiilor vor fi pregătite ghiozdane cu tot ce este necesar pentru ca aceşti micuţi, care provin din familii defavorizate, să meargă la şcoală. Şi, timp de aproape un an, să nu mai aibă grija rechizitelor. An de an a fost realizet acelaşi lucru. Nu este greu: când mergeţi la cumpărături pentru copiii voştri, luaţi un pix, un creion sau un caiet în plus. Iar dacă nu ai copii te poţi gândi la cei nevoiaşi atunci când treci pe lângă rafturile cu rechizite.

Lista rechizitelor necesare:
– penar
– creioane colorate
– stilou
– creion, radieră, ascuţitoare
– pensule, acuarele
– carioci
– caiete Tip l/ Tip ll/ dictando/ matematică (pentru copiii din clasele V-Vlll, caiet de biologie/geografie/muzică/studenţeşti)
– bloc de desen
– coperţi
– ghiozdan

Fiecare cumpără ce şi cât poate, în funcţie de buget. Ajută un copil să meargă la şcoală. Recomandare: scrieţi câteva gânduri bune din partea voastră pentru copilul care va primi ghiozdanul.

Rechizitele/ghiozdanele vor fi duse la Casuta Strumfilor  Atelier de creativitate&After school school. Acolo vor fi organizate/completate.

Citeşte şi articolul: Ponei pentru copii – noua atracţie la Grădina Zoologică din Brăila

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.