Cum abordăm și cum ajutăm pacientul cu afecțiuni neurologice?

0
77
Cum abordăm și cum ajutăm pacientul cu afecțiuni neurologice?

Conferința internațională „Abordarea pacientului cu afecțiuni neurologice, neuromotorii și metabolice”, va avea loc în perioada 17-19 octombrie, în incinta Complexului Muzeal de Științele Naturii “Răsvan Angheluţă” Galați. Cea de-a doua ediție a evenimentului acreditat de EMC este organizată de Asociația “Mă Bucur de Viață!” în parteneriat cu Colegiul Medicilor, Universitatea Dunărea de Jos Galați – Facultatea de Medicină, Consiliul Județean Galați și Alina Gălățeanu.

Scopul conferinței este de a prezenta noi tehnici și tehnologii medicale, precum și studii clinice, cu rol de informare și perfecționare a medicilor specialiști, a rezidenților care activează în domeniul neurologic, a celor care activează în sfera medicinei de recuperare, medicinei de familie, pediatriei și a domeniilor conexe, cât și a aparținătorilor persoanelor cu afecțiuni neurologice, neuromotorii sau metabolice.

Structurarea de live workshops și prezentarea unor studii clinice menite să îi pregătească pe medici pentru o nouă abordare a tratamentului de recuperare și consolidarea relației medic-pacient-aparținător, vor completa informațiile primite de către participanți, în partea teoretică.

Organizatorii își doresc o schimbare radicală în abordarea recuperării copiilor cu afecțiuni neurologice din Galați și orașele învecinate, ținând cont de evoluția medicinei de recuperare atât din partea practicienilor, dar mai ales din partea dezvoltatorilor de aparatură, tehnici, tehnologii și materiale dedicate acestei ramuri medicale aflate în plină ascensiune.

Pentru detalii suplimentare și înscrieri puteți accesa site-ul conferinței, evenimentul de pe Facebook, sau telefonic la nr 0735140093 Ana Maria Papuc – “Asociația Mă Bucur de Viața!”.

Te-ar putea interesa și: Festivalul Internațional „Leonard”, ediția a XVI-a, își deschide porțile pe 2 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.