Mergeți să fiți ajutoarele lui Moș Nicolae și să dăruiți zâmbete

0
Campania Ajutoarele Moș Nicolae

Cinematograful “Prof. Ioan Manole”, în colaborare cu Casa de Cultura a Sindicatelor Galati, deschide Campania umanitară: “Ajutoarele lui Moș Nicolae”.

În perioada 05 noiembrie – 05 decembrie 2019 sunteți așteptați în fiecare zi la Cinematograful “Prof. Ioan Manole” din Galați (la Casa de Cultură a Sindicatelor) să fiți ajutoarele lui Moș Nicolae si să umpleți ghetuțele copiilor cu dulciuri si jucării!

• Darurile strânse, vor fi împărțite de Moș Nicolae în ziua de Vineri – 06 decembrie 2019, la ora 11.00 în incinta cinematografului, unui grup de copii defavorizați din Județul Galați.
• În holul cinematografului, va fi amplasat un brad împodobit cu globuri și steluțe, pentru copiii ce visează la magia sărbătorilor de iarnă.
● Toți copiii prezenți vor primi câte o fotografie care va imortaliza momentul, făcuta de „Oglinda Magica”, coordonator Cătalin Morin.
• O altă surpriză pentru cei mici, va fi vizionarea unui film 3D pentru copii, oferit gratuit de firma TV SAT 2002, care administrează cinematograful.

Ce trebuie să faceti?

• Sunteți așteptați în fiecare zi în holul cinematografului, indiferent că veniți la film sau nu, unde puteți dona dulciuri si jucării.
• Dacă doriți să aduceți si altceva decât dulciuri si jucării, noi le primim cu drag si vom avea grija ca acestea sa ajungă la cei care au nevoie de ele.
• Lucrurile pe care le donați, vă rugam sa fie noi şi utile.
• Puteți dona: haine, încălțăminte, rechizite.

Coordonatori: Ana Spinu & Angela Baciu

Te-ar putea interesa și Recunoaște binele la Gala Comunității Gălățene 2019

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.