Alan și Kepa vă invită la distracție la Divino Glam Club Galați!

0
Alan și Kepa

Vineri, 13 decembrie e petrecere mare la Divino! Alan și Kepa vin la Senior Year Party! Petrecerea asta e una specială pentru că e făcută în cinstea seniorilor, în cinstea celor de a 12 a, însă este așteptată toată lumea. Va fi o distracție ca dinainte de BAC!

Alan (Anghel Alan) împreună cu Kepa (Pîrvu Dan) pun bazele studio-ului PacPac în anul 2006, însă din cauza factorului financiar au mai durat 2 ani până la deschidere. Au urmat 3 ani de “antrenamente” în care au fost înregistrate peste 150 de piese solo (ALAN / KEPA) dar și împreună sub numele de ALAN & KEPA.

În anul 2011 încep să lucreze la albumul “TABU” iar în paralel lansează pe internet câte o piesa la fiecare 2 săptămâni. Au urmat si 3 videoclipuri ( “Japca”,”Asalt” ft. Estradda&Qishta,”Macadam”).

Anul 2012 începe cu videoclipurile “O ultima speranță” ft. DOC si “Atac cerebral” ft. Chimie & Dj. Undoo realizate de Trandafilm, acestea fiind colaborări ce apar pe albumul “TABU”, album pe care îi mai găsiți pe Subsemnatu, Karie, Estradda, Stress iar la productie pe DOOT, Fanas, Span, Sonny, Kov si bineinteles ALAN & KEPA.

În vara aceluiași an apare videoclipul piesei “Sar cățele”, piesă realizată de ALAN & KEPA împreună cu DOC, STRESS, CERBU’, DELIRIC, având acceptul casei de discuri NoHatsNoHood din Anglia pentru a folosi instrumentalul. Piesa, dar și videoclipul au fost realizate doar pentru internet din pasiune.

Septembrie 2012 ALAN & KEPA lanseaza albumul “TABU”.

Citește și: 7 lucruri despre cafea pe care nu le știai până acum. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.