Ajută o cauză nobilă! Fii tu un erou, fii alături de Teodor!

0
118

Dacă nu te-ai gândit la nimic pentru data de 24 noiembrie,  ești așteptat la evenimentul “Fii un erou – Alături de Teodor”, în Parc Monument din Brăila.

Organizatorii și dorințele lor

După cum bine știți și v-ați obișnuit, cei care iubesc faptele bune și încearcă să le înfăptuiască sunt Laurențiu Cobzaru și Costel Mazalu, doi oameni obișnuiți ca noi toți, dar care cred că dețin anumite superputeri, și anume cred că lumea se poate salva prin dăruirea unei clipe din viață pentru cei aflați la nevoie.

Dorințe avem cu toții mai realizabile sau mai greu de atins, dar niciodată imposibile. Dorințele sau visele devin imposibile atunci când renunțăm la ele, de aceea dorințele organizatorilor nu rămân la stadiul de vis deoarece lupta pentru ele, lupta din dorințele de a vedea mai multe zâmbete.Acest eveniment “Fii un erou – Alături de Teodor”, a fost creat cu speranța că din ce în ce mai multă lume a înțeles că lumea asta doar cu iubire poate fi salvată, și atunci se poate arăta că există inimă și suflet, și într-un singur glas se aude “da, se poate”!

Ce se face în cadrul Evenimentului “Fii tu un Erou – Alături de Teodor”?

În primul rând, este bucuria că poți fi alături de cineva aflat la nevoie, puteți dona și bineînțeles alerga, pentru a fi Alături de Teodor, dar mai ales pentru tine, pentru bunăstarea ta. Indiferent de vârstă, condiție fizică ori performanțe sportive sunteți așteptați la un cross umanitar, maxim 10 ture (10 km), în jurul Orășelul Copiilor, ce va avea loc pe data de 24 noiembrie 2019, ora 10:30 în Parcul Monument.

Este distanța care îi poate aduce eroului nostru Teodor șansa la o noua viață, prin plata tratamentului mult prea costisitor pentru familia lui. La fața locului va exista un punct de revitalizare cu apă, batoane energizante, alături de urna de donații special amenajată, în care fiecare va putea să ajute cu cât dorește, în funcție de posibilități. Fiind o activitate caritabilă și nu o competiție sportivă, fiecare va alerga sau va merge, atât cât va putea! Şi, în semn de mulțumire și recunoștință veți primi o diplomă de participare, pentru generozitatea și bunăvoința dumneavoastră. În plus, primii 10 prichindei ce vor reuși să ajungă la linia de start, după prima tură alergată în jurul Orășelul Copiilor vor primi o cupă şi o medalie. Săvârșirea unei fapte bune nu ține cont de vârstă.

Pentru cine se pune mână de la mână și suflet lângă suflet?

Teodor este un băiețel în vârstă de 4 ani și 6 luni, născut prematur la 24 de săptămâni! Din dorința de a trăi, a suferit 6 intervenții chirurgicale în cele 4 luni de spitalizare, fiind diagnosticat cu Tetrapareză Spastica. Încă de la externare, continuă o serie de recuperări fizice și motorii. În ciuda a tot ce a întâmpinat, Teodor nu poate să-și folosească mâinile, să meargă și nici să vorbească!

Șansa se află la o clinică din Turcia unde poate face un tratament cu celule stem, care i-ar da șanse de recuperare pentru o viață normală! Durata totală a tratamentului în funcție de reacția organismului ar fi de 6 luni și ar avea un cost estimativ de 60.000 de mii de euro! Viața l-a aruncat într-o luptă teribilă, din care nu are voie să iasă decât victorios, iar pentru asta are nevoie de ajutorul nostru. Mai ai nevoie de timp să te gândești dacă se merita sau nu?

Evenimentul ”Fii tu un Erou – Alături de Teodor”, are loc duminică, 24.11.2019 ora 10:30, și cu siguranță îți vei dori să fii alături de oameni care îți împărtășesc pasiunea pentru alergat și gândul că lumea poate deveni mai bună doar fiind aproape de cei care au nevie cu adevart de tine.

Fii tu un Erou, cu toții deținem o super-putere!!! Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Te-ar putea interesa și: Lansare de carte „Muzeul Ianca – promotor al tradiției locale”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.