Tratament de albire dentară profesională în maxim o oră!

Tratament de albire dentară profesională în maxim o oră!

44
0
DISTRIBUIȚI
Tratament de albire dentară profesională în maxim o oră!

Zâmbetul este un element important pentru fiecare persoană, fiind unul dintre aspectele pe care le observăm încă de la prima întâlnire. Din dorința de a avea un zâmbet perfect, tot mai mulți oameni apelează la albirea profesională realizată prin tehnici ultrarapide.

Clinica Stomatologică Dr. Cătălina Budei vine în ajutorul celor care își doresc un zâmbet de un alb imaculat, cu o nouă tehnică. Este vorba despre un tratament de albire care se realizează în maxim o oră, cu ajutorul laserului, folosindu-se lampa Zoom. Întregul procede este atent supravegheat de doctorul stomatolog, cel care va reduce din riscurile supraexpunerii, crescând beneficiile albirii. Albirea dentară profesională, realizată cu lampa Zoom, ajută în îndepărtarea rapidă a colorațiilor provocate de vârstă, a pigmentațiilor alimentare și a celor nicotice.

Trebuie să știi că atunci când optezi pentru o albire dentară profesională cu lampă Zoom pot exista și anumite dezavantaje. Poate apărea hipersensibilitatea dentară în primele 24 de ore de la efectuarea procedurii și, anumite colorații provocate de substanțe anorganice, pot fi rezistente la albire. De asemenea, fii atent la comportamentul alimentar pe care îl ai după ce recurgi la un astfel de tratament. Rezultatul acestuia nu are un efect îndelungat în cazul pacienților care fumează, consumă regulat cafea, ceai, sucuri colorate, vin roșu sau în cazul în care pacientul nu vine la sedințele de igienizare de două ori pe an.

Clinica Stomatologică Dr. Cătălina Budei îți prezintă și contraindicațiile de care trebuie să ții cont, chiar dacă îți dorești o albire profesională ultrarapidă. Nu pot efectua procedeul persoanele cu vârsta sub 18 ani, femeile însărcinate sau cele care alăptează, cei care suferă de sensibilitate dentară sau persoanele fotosensibile.

Albirea dentară este un procedeu non-invaziv, nu provoacă iritații sau sângerări ale gingiilor. Nu există efecte secundare deoarece procesul este sigur, blând și făcut sub supravegherea experților. Rezultatele vor fi observate imediat, remarcându-se o diferență semnificativă, iar efectul albirii este de lungă durată. Totul depinde foarte mult de atenția pe care o aloci îngrijirii dentare. Mai mult, gingiile, limba și gura vor fi protejate prin gutiere de cauciuc, acestea nefiind afectate de radiațiile laser.

Pentru un zâmbet alb și strălucitor, care te face să te simți confortabil și încrezător în propria persoană, apelează la serviciile profesionale oferite de clinica Dr. Cătălina Budei. Te poți programa în Galați, pe strada Nicolae Leonard, nr. 19, bl. C15 sau la telefon: 0741550673, de luni până vineri în intervalul orar 9:00-20:00.

Citește și articolul: Ce să nu faci pe rețelele sociale

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.