Tratament de albire dentară profesională în maxim o oră!

Tratament de albire dentară profesională în maxim o oră!

219
0
DISTRIBUIȚI
Tratament de albire dentară profesională în maxim o oră!

Zâmbetul este un element important pentru fiecare persoană, fiind unul dintre aspectele pe care le observăm încă de la prima întâlnire. Nu reprezintă un secret faptul că, în baza evoluției tehnologice, oricine poate avea o dantură perfectă și un zâmbet de invidiat, fără prea multe sacrificii.

Clinica Stomatologică CB Dental vă propune să vedeți care sunt principalele beneficii ale albirii dentare cu laser.
Albirea dinților este o procedură utilizată pentru a îndepărta colorațiile și petele de pe dinți, dar și pentru a deschide culoarea naturală a dinților, atunci când pacientul dorește acest lucru. Culoarea dinților este dată de stratul de dentină, care transpare prin smalț. Cu timpul, anumite substanțe colorate pătrund prin smalț și se împregnează în dentină, de unde nu mai pot fi îndepărtate printr-un simplu detartraj. Printre cauzele cele mai frecvente care determină apariția petelor se numără: consumul de cafea, ceai, vin roșu, cola, fumatul, anumite antibiotice, traumele dentare, fluorizarea excesivă.

Dezavantajul metodelor clasice de albire este evident, deoarece sunt înlăturate doar petele prezente pe suprafața dintelui și într-un timp mult mai lung (2-4 ședințe) decât prin albirea cu laser. Pe lângă o abrazare excesivă, dacă nu sunt realizate cu atenție, tratamentele clasice de albire pot distruge smalțul dentar, îngălbenind dinții, iar efectul de albire nu durează mai mult de 6-8 luni.

În Clinica Stomatologică CB Dental puteți beneficia de avantajele albirii cu laser.
Acest proces începe prin aplicarea unui gel protector pe gingii. Apoi, un gel special activat de laser este aplicat pe dinți, iar laserul stomatologic este utilizat pentru a intensifica acțiunea agentului și scurtarea timpului de activare.

ALBIREA CU LASER

  • Este cea mai eficientă metodă de albire dentară
  • Smalțul dintelui sau gingiile nu sunt afectate
  • Dintele nu este supra-încălzit, zgâriat sau afectat în vreun fel
  • Nu există durere, doar ușoară “încălzire”
  • Dinți mai albi cu până la 6-8 nuanțe
  • O singură ședință
  • Efectul de albire durează până la 3-5 ani

Dezavantajele acestei proceduri sunt neglijabile în comparație cu rezultatele pe care le oferă, și se limitează la sensibilitate dentară și gingivală, care survin însă în cazuri foarte rare și pot fi prevenite cu un tratament corect anti-inflamator local și general.
Trebuie luat în considerare faptul că nuanța naturală a dinților variază de la persoană la persoană, și nu este niciodată de un alb pur, ca de porțelan. ”Albul natural” al dinților implică ușoare nuanțe de galben sau gri care, mai mult sau mai puțin accentuate, își măresc intensitatea de la marginea gingivală liberă până la coletul fiecărui dinte în parte. Caninii, printre altele, au de regulă o culoare mai închisă decât ceilalți dinți. Culoarea dinților nu depinde de smalț, (care cel mult se poate închide la culoare prin absorbția de pigmenți din mâncăruri sau băuturi), ci de dentina din substrat.

Înainte de albirea dentară, este obligatoriu să consultați medicul stomatolog. De asemenea, cariile trebuie curățate și acoperite cu un ciment înainte de orice acțiune de albire și numai după terminarea albirii se poate face obturația finală (plomba), astfel încât aceasta să fie în concordanță cu noua culoare a dinților. Tot ca etapă preliminară, trebuie făcut și un tratament profilactic constând în detartraj, tratament antiinflamator al gingiilor și periaj profesional.

În Clinica Stomatologică CB Dental, albirea dinților ca și tratament de estetică dentară este realizată de către medicul stomatolog și nu de către personalul medical de suport (igieniste, asistente medicale, etc.). Asigurăm acest standard din respect pentru pacienții noștri și din dorința de a asigura condițiile optime desfășurării oricărui tip de tratament, precum și pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Pentru un zâmbet alb și strălucitor, care te face să te simți confortabil și încrezător în propria persoană, apelează la serviciile profesionale oferite de Clinica Stomatologică CB Dental. Te poți programa în Galați, pe strada Nicolae Leonard, nr. 19, bl. C15 sau la telefon: 0741 550 673, de luni până vineri în intervalul 9:00-20:00.

Citește și articolul: Ce să nu faci pe rețelele sociale

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.