Aleargă pentru copiii SPECIALI – campanie APCA Galați

Aleargă pentru copiii SPECIALI – campanie APCA Galați

66
0
DISTRIBUIȚI
Aleargă pentru copiii SPECIALI - campanie APCA Galați

Lume, lume, cu mare entuziasm anunțăm evenimentul “Aleargă pentru copiii SPECIALI”! Va fi o continuare firească a altor ediții cu care s-au obișnuit în anii trecuți gălățenii, însă începând cu ediția aceasta se face o organizare inedită, care să-i bucure pe toți participanții și să se concretizeze într-un ajutor și mai mare pentru supereroii asociației!

Atât latura sportivă, cât și cea caritabilă vor fi pe gustul OAMENILOR dornici să facă FAPTE BUNE și să alerge pentru cauza micuților cu autism! Scopul evenimentului este susținerea copiilor SPECIALI din APCA Galați pe parcursul celor 3 luni de vacanța de vară, începând cu terapiile de recuperare de la “Căsuța CURCUBEU” și până la momentele de respiro pe care și le propun organizatorii să le ofere micuților SPECIALI și familiilor lor. Evenimentul va fi unul cu totul și cu totul deosebit, amuzant, antrenant și potrivit pentru toate categoriile de vârstă!

Așadar, pe 10 iunie 2018, vă așteptăm cu mare, mare drag să participați la cele 5 probe special gândite pentru împătimiții sportului și ai faptelor bune:

  • Cros caritabil (distanta 8 km), start ora 9,00 – donație 70 lei – dedicata celor cu “state” ceva mai vechi în domeniu, dar și amatorilor, proba îi provoacă pe alergători să-și testeze limitele și,în același timp, să facă FAPTE BUNE pentru copiii SPECIALI.
  • Ștafeta în familie (distanta 4 km), start ora 10,00 – donație 60 lei – proba presupune două “ture” și este rezervată celor care vor să alerge alături de cei dragi, minim 2 alergători / echipa (donația de 60 lei este valabilă pentru echipele formate din 2 concureți; pentru echipele mai numeroase, fiecare participant va dona 30 lei)
  • Funny race (distanța 30 m), start ora 12,30 – donație 50 lei – săriturile în saci de cartofi vor garanta distracție maximă pentru concurenți, râsetele fiind ingredientul principal al acestei provocări.
  • Cursa piticilor (2-10 ani) – distanța 300 m, start ora 11,00 – donație 45 lei – pentru cei mai inimosi și activi copilași!
  • Bebe run (0-1 an) – distanța 10 m, start ora 11,30 – donație 35 lei – dedicată exclusiv “alergatorilor” care merg de-a bușilea, acompaniați de încurajările părinților, bunicilor, frațiorilor.

Înscrierile se fac inclusiv la fața locului, în ziua evenimentului, sau on-line, prin mesaj privat pe pagina oficală APCA Galați, pe e-mail, la adresa autism.galati@gmail.com, precizând numele, prenumele, vârsta, proba la care doriți să concurați și datele de contact (număr de telefon și adresa de e-mail).

Taxele de participare se vor putea achita în ziua evenimentului sau până atunci, în contul asociației – RO84 BTRL 0180 1205 G118 22XX, deschis la Banca Transilvania, sucursala Galaţi, sau direct la sediul APCA Galați – “Căsuța CURCUBEU – Centru multidisciplinar de intervenții specializate în autism”, din strada Maior Iancu Fotea nr. 46.

Informații suplimentare pot fi aflate pe pagina special dedicată evenimentului – https://www.facebook.com/events/442081389553512/, la numerele de telefon 0336 401 096 / 0752 675 454 / 0741 635 092 sau pe e-mail, la adresa autism.galati@gmail.com.

Așadar, PE 10 IUNIE ALERGĂM și arătăm lumii întregi că ÎMPREUNĂ ne “mișcăm”, donăm și facem FAPTE BUNE pentru copiii SPECIALI DIN APCA Galați!
#AleargaPentruCopiiiSPECIALI #LuptamIMPREUNA #RECUPERARE#INTEGRARE #CasutaCURCUBEU #APCAGalati #CopiiSPECIALI#IMPREUNA

Citește și articolul: Family Fest are loc la Galați pe platoul de la Sala Sporturilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.