Aleargă pentru copiii speciali! – Fii eroul lor APCA pentru al treilea...

Aleargă pentru copiii speciali! – Fii eroul lor APCA pentru al treilea an consecutiv

204
0
DISTRIBUIȚI

Pe 11 septembrie, la SemimaratonGalati 2016, alături de ceilalti ambasadori ai cauzei noastre vino și TU, “Aleargă pentru copiii SPECIALI” și fii EROUL lor pentru al 3-lea an consecutiv !

Dacă la ediţiile precedente au fost fruntaşi la strângerea de fonduri în cadrul acestui frumos eveniment devenit deja tradiţie, acum sunt ferm convinşi că relansarea invitaţiei de a vă alătura lor va constitui pentru voi o confirmare a lucrurilor bune care s-au întâmplat până acum în cadrul acestui Semimaraton.

Ajutorul vostru de anul acesta poate fi continuarea unui adevărat lanţ al binelui, pentru că, după prima ediţie, au reuşit să aducă, în premieră pentru estul Moldovei, Testul ADOS (declarat Golden Standard la nivel internaţional pentru depistarea, diagnosticarea şi evaluarea autismului la copii, el putând fi accesat de către părinţi doar în câteva oraşe din ţară – Bucureşti, Constanţa, Cluj etc şi acum şi la Galaţi, în cadrul APCA).

Totodată, după ediţia din 2015, am asigurat GRATUIT supervizarea terapiilor de recuperare şi conceperea planurilor de intervenţie de către un analist comportamental, specializat în terapia ABA, la cel de-al doilea centru deschis de asociaţia noastră, “Căsuţa ALBASTRĂ – Centru de Intervenţii Specializate în Autism- APCA Galati”.

În acest al treilea an, se bazează pe sprijinul vostru, al tuturor, pentru a putea extinde şi continua toate aceste rezultate notabile şi concretizarea imediată a ajutorului alergătorilor din anii trecuţi, pentru că ne propunem să ajutăm în continuare, acolo unde este mai multă nevoie: asigurararea calităţii terapiilor de recuperare de care beneficiază copiii cu autism în cele două centre : “Afterschool interactiv şi creativ pentru copiii SPECIALI”- primul din România, şi “Căsuţa albastră – Centru de intervenţii specializate în autism”. De asemenea, doresc să ofere consiliere gratuită părinţilor în tehnici specifice de lucru şi formarea acestora, pentru a le oferi şansa de a deveni co-terapeuţi pentru propriul copil, mărind astfel practic şansele de recuperare şi numărul de ore de terapie de care poate beneficia copilul.

Pentru că este al treilea an, iată trei motive pentru care vă aştesptă să le fiţi alături sau chiar să vă convingeţi prietenii să devină si ei ambasadorii cauzei lor:
1. Copiii cu autism pot face progrese remarcabile dacă beneficiază de intervenţie specializată şi părinţii sunt corect instruiţi.
2. În fiecare an, APCA a reuşit să transforme concret şi palpabil fiecare sprijin primit, sub formă de donaţie, voturi online sau simple daruri, în proiecte cu impact uriaş pentru familiile copiilor cu autism, comunitatea gălăţeană şi nu numai (deschiderea primului afterschool din România dedicat exclusiv copiilor cu autism, aducerea Testului ADOS la Galaţi, proiectul “CURIER pentru AUTISM” derulat în 15 unităţi şcolare gălăţene, inclusiv în mediul rural, de care au beneficiat peste 500 de cadre didactice, 600 de elevi şi peste 100 de familii ale copiilor cu autism, proiectul “POT să ZBOR spre VIITOR”, prin care am distribuit 100 de Gentuţe SPECIALE” la ONG-urilor de profil din toată ţara şi familiilor copiilor cu autism din judeţ, deschiderea celui de-al doilea centru pentru terapia individuala – “Căsuţa albastră – Centru de intervenţii specializate în autism”)
3. Eforturile noastre nu ar avea nicio valoare dacă nu ar fi dublate de dăruirea şi implicarea celor din jur, aşa că avem nevoie de tine să continuăm acest lanţ al binelui!

Primul aliat, un ambasador al copiilor cu autism din Galaţi şi, totodată, o veche prietenă a APCA Galaţi, Corina Lupu, din partea FasTracKids Galati.

Cei care doresc să le fie alături se pot înscrie pe site-ul: http://semimaratongalati.ro/product/alearga-pentru-copiii-speciali/

Pe 11 septembrie, IMPLICĂ-TE și vino să fii parte importantă din mesajul nostru:
„Autismul este RECUPERABIL – Hai să luptăm ÎMPREUNĂ!”

 

SURSA: http://semimaratongalati.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.