Aleargă și tu pentru o copilărie fericită pe 16 iune 2019

Aleargă și tu pentru o copilărie fericită pe 16 iune 2019

40
0
DISTRIBUIȚI
Aleargă și tu pentru o copilărie fericită pe 16 iune 2019

Duminică 16 iunie 2019 în Grădina Publică din Galați, se aleargă pentru Răzvan Cristian, un copil ca oricare altul, râde și oferă părinților așa cum știe el, iubire. Și cum după fiecare ploaie apare curcubeul, și apoi soarele, să încercăm noi să-I dăruim cucubeul ca mai apoi el sigur să descopere soarele de care are atâta nevoie.

Nu se întâmplă weekend de weekend, dar când au loc e bine să fii acolo. De data asta Cristi Onofrei organizatorul “Faptelor bune” ne îndeamnă în pas alergător, să încurajăm ca toți copiii să creadă în minuni.

Răzvan-Cristian este o binecuvântare și o minune de copil sensibil, vesel, iubitor… dar care la vârsta de 4 ani a fost diagnosticat cu tulburare din spectrul autismului, tulburare hiperkinetică, dislalie polimorfă și întarziere de limbaj expresiv.
După o analiză amănunțită a dosarului medical, efectuată de către o echipă de medici din Austria, Răzvan va suferi o intervenție chirurgicală și o procedură de autotransplant.
Costurile totale sunt de aproximativ 13000 euro pentru intervenție, tratament, analize, traducere documente, transport, cazare și alte cheltuieli.
După intervenție, Răzvan va urma un program intensiv de terapie de bază și alte terapii complementare, tratament și tot ce este necesar pentru susținerea procesului optim de recuperare.
Drumul parcurs de familie, până acum, pentru recuperarea lui Răzvan, a fost copleșitor, cu eforturi supraomenești, costuri uriașe pentru terapii: aba, logopedie, kinetoterapie, terapie ocupationala, terapie prin joc, hidrokinetoterapie, tratamente, investigații, consultații, coordonatori din București, un drum necunoscut derulat pe mulți ani de terapii, informare și găsirea continuă a celor mai optime soluții.
De aceea vă invităm cu mare drag duminică, 16 iune 2019, ora 09:00, în Grădina Publică, pentru a-i ofri un sprijin extrem de necesar acestui copilaș. Fiecare participant va putea alerga oricât dorește, limita maximă de ture fiind 10. Vom avea un punct de revitalizare cu apă, fructe și batoate proteice. Donațiile se vor putea face într-o urnă special amenajată la lucul desfășurării evenumentului. La final fiecare participant va primi o diplomă.Vă așteptăm cu drag! :)” –
Organizator Onofrei Cristian, tel. 0742144889

Mai multe detalii găsești pe Facebook 

Citește și: Află care este clasamentul cartierelor din Galați și ce factori l-au influențat

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.