Află cine sunt cei mai activi români în campania Alege Mișcarea Azi

Află cine sunt cei mai activi români în campania Alege Mișcarea Azi

134
0
DISTRIBUIȚI

Alege Mișcarea Azi este o competiție online între 24 de orașe și are loc în perioada 1-15 martie, fiind organizată de către Asociația 11EVEN, ca parte integrantă a programului Bucurie în Mișcare 2018.

Pentru că am ajuns la jumătatea competiției, haideți să descoperim ce s-a întâmplat în primele zile:

Aproape 4000 de postări au fost validate în concurs, iar organizatorii se așteaptă ca numărul acestora să depășească 10000 până la final;

Cele mai active comunități până în acest moment sunt: Roman (locul de lider detașat la mișcare), cu un total de 11370 de puncte, urmat de Râmnicu-Vâlcea cu un punctaj de 5530 de puncte. Orașul Bacău din inima Moldovei completează podiumul în acest moment, cu un total de 4870 de puncte.

În Galați, datorită provocării “Alege mișcarea azi”, comunitatea noastră devine din ce în ce mai activă. Pe zi ce trece, gălățenii postează imagini cu ei în timp ce se desfășoară activități ce necesită mișcare. La momentul actual, ne aflăm pe locul 3 la categoria noastră, grupa A. “Bucurie în mișcare”.

Cele 24 de orașe participante sunt organizate în 4 grupe, formate fiecare din câte 6 orașe. Trei orașe din fiecare grupă vor fi declarate câștigătoare și vor deveni orașe gazdă pentru evenimentele “Bucurie în mișcare” 2018. Vom avea astfel parte de 6 weekenduri speciale, în 12 orașe ale țării, în perioada 5 mai – 10 iunie.

Pentru ca un oraș participant să cumuleze cât mai multe puncte, orice susținător cu vârsta minimă de 16 ani, poate posta pe Facebook sau Instagram fotografii sau clipuri video care să promoveze mișcarea de orice fel: joaca în familie, sporturile de echipă, fuga în jurul blocului sau alergatul pe pistă, mersul pe bicicletă sau dansul în multele sale forme,

plimbarea prin parc sau urcarea scărilor, mersul pe role sau pe trotinetă, baschetul sau voleiul, ora de arte marțiale, de fitness sau cea de cățărare… plus multe altele.

Un utilizator poate avea un număr de maxim 5 postări pe zi pe platforma Instagram și 5 postări pe zi pe platforma Facebook. Deci un număr maxim de 10 postări pe zi. Fiecare postare validă va aduce 10 puncte orașului susținut în campanie.

Tot ce trebuie să facă cei care iau parte la această competiție este să menționeze în postare orașul pe care îl susțin și să adauge tagul @bucurieinmiscare. Detalii complete referitoare la mecanismul campaniei se găsesc la https://bucurieinmiscare.ro/despre/ .

Participanții pot câștiga și premii atractive: 5 weekend-uri all inclusive la Phoenicia Holiday Resort Mamaia, sau unul dintre cele 50 de pachete de nutriție sportive.

Hai să aducem Galațiul pe primul loc! Tot ce ai de făcut este să încarci o poză pe Facebook sau Instagram și să dai tag “@bucurieinmiscare in Galați”. Implică-te și tu acum! Alege mișcarea!

 

Citește și: Oraşe Curate! Campanie de colectare a electricelor şi electronicelor uzate

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.