5 pași pentru alegerea unui inel de logodnă la Maia Bijou

5 pași pentru alegerea unui inel de logodnă la Maia Bijou

74
0
DISTRIBUIȚI

Aparent este o decizie ușoara dar într-un magazin de bijuterii lucrurile se complică. Forme diferite, pietre diferite, culori diferite….toate arată cam la fel, aparent.

Pregătește-te ca bijuteriile să devină și universul tău. O dată ce ai făcut cererea în căsătorie, discuțiile despre bijuterii vor deveni brusc extrem de interesante și pentru tine. Fii atent la ce gen de bijuterii poartă partenera ta. Poate îi plac bijuteriile din aur alb, galben sau roz.

Cere recomandări. În felul acesta îți va fi mai ușor să alegi inelul dorit când vei ajunge în magazin.

Invață despre forma și culoare. Pe lângă culoarea metalului va trebui să alegi forma inelului. Sunt multe forme din care poți să alegi dar cele mai cunoscute sunt: clasic solitaire, accent, halo, fancy sau cu trei pietre.

Alege piatra Diamantele, safirele, rubinele, smaraldele sunt pietrele care sunt recomandate pentru un inel de logodnă, dar asta nu înseamnă că un inel cu un ametist sau zirconiu nu poate fi la fel de frumos și apreciat. Totul este în funcție de gust și posibilități.

Forma pietrei este cea care dă frumusețe și strălucire inelului. Astfel trebuie să știi că printre cele mai populare forme ale pietrei sunt pe rotund, urmate de pătrat, oval, pară și inimă. Iar pentru mai multă stralucire alege o piatră cu forma rotundă și tăietură briliant, numarul mai mare de fațete vă asigură acest efect.

Stabilește bugetul. Investiția pentru un inel de logodnă ar trebui să reprezinte valoarea a două salarii medii. Este o valoarea care poate transforma piesa intr-o bijuterie de familie.

Practic tu dai startul pentru obiceiurile viitoare din proaspăta familie.

Pentru că totul sa fie perfect, te asteptam cu drag in magazinele Maia Bijou sau la telefon: 0736644446

Citește și: Află ce artiști vor concerta la Zilele Galațiului 2017

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.